Mediq CEO Christian Wojczewski kondigt vertrek aan

hoofdkantoor mediq
4 januari
Chief Executive Officer Christian Wojczewski vertrekt per 1 februari bij Mediq om een nieuwe fase in zijn loopbaan te starten. Hij bekleedt deze functie sinds april 2017 en gaf leiding aan Mediq’s succesvolle transformatie van farmaceutische groothandel naar leverancier van medische producten, oplossingen en diensten.

Sterke en duurzame waardecreatie

‘We zijn Christian zeer dankbaar voor zijn bijdrage in de afgelopen vijf jaar, waarin sterke en duurzame waardecreatie en winst- en omzetgroei is gerealiseerd. We zijn momenteel op zoek naar een nieuwe CEO. In de tussentijd zorgen we samen met Mediq’s Executive Committee voor een sterke start van 2022’, zegt Cees de Jong, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Mediq.

Vertrouwen

‘Ik ben enorm trots op het team en het bedrijf dat we hebben opgebouwd’, aldus Wojczewski. ‘Samen hebben we Mediq in 13 Europese landen naar een leidende positie gebracht. Gedurende de afgelopen twee jaar, en vooral tijdens de COVID-19-pandemie, heeft Mediq een waardevolle bijdrage geleverd door overheden, zorginstellingen en patiënten van essentiële zorgproducten en diensten te voorzien. Doorslaggevend hierbij zijn de toewijding en het harde werken van onze mensen, en hun gedrevenheid om waarde te bieden die verder gaat dan medische producten, apparaten en diensten. Ik heb er alle vertrouwen in dat het team dit succes zal voortzetten.’

Actueel