Uw partner voor infuustherapie thuis

Zorgprofessional schrijft voor achter laptop via het voorschrijfsysteem van Mediq

Infuustherapie thuis voorschrijven

Infuustherapie voor uw patiënt schrijft u eenvoudig voor via ons voorschrijfsysteem. U kunt inloggen met uw Mediq-account. In het voorschrijfsysteem kunt u makkelijk zoeken naar een therapie, de ingangsdatum van een machtiging bepalen en machtigingen op elkaar laten aansluiten. 

  • Deskundige ondersteuning voor u en uw patiënt

  • Uw patiënt is bij ons in vertrouwde handen

  • Vergoeding via bijna alle zorgverzekeraars

Verpleegkundige geeft instructie over mobiele infuuspomp aan tiener meisje

Alles in huis voor infuustherapie thuis

Complexe en intensieve zorg thuis is ons specialisme. Al vele jaren ondersteunen we thuiszorgen, ziekenhuizen en instellingen bij infuustherapie thuis. Als grootste leverancier van infuuspompen, toebehoren, (bereide) medicatie en zorgondersteuning voor de thuissituatie vullen wij uw zorg aan, precies waar u het nodig heeft. Maar we bieden meer dan alleen hulpmiddelen en medicatie. Via onze ontslagservice kan uw patiënt veiliger en sneller vanuit het ziekenhuis naar huis. Met twee telefoontjes en een ingevuld formulier is voor infuustherapie thuis alles geregeld. Vaak al binnen 24 uur. 

Met een startpakket naar huis

In een startpakket zit de pomp van uw keuze en alle toebehoren om uw patiënt te laten starten met de infuustherapie thuis. Ook veilige naalden die voldoen aan de Europese richtlijnen. In ons overzicht ziet u onze infuuspompen en de voorverpakte startpakketten per therapievorm.

Pompen in consignatie

Via onze consignatiedienst bieden we patiënten direct de aangevraagde infuuspomp en het eventuele startpakket. Uw patiënt hoeft niet meer te wachten. In principe nemen we alle medische hulpmiddelen in consignatie. Via onze consignatiedienst krijgt u van ons een voorraad infuuspompen en eventueel startpakketten in uw eigen magazijn. De grootte van de voorraad stemmen we met u af en leggen we vast in een contract.

Downloads

Hier vindt u formulieren die zorgprofessionals vaak nodig hebben. Bijvoorbeeld machtigingsformulieren, aanvraagformulieren en receptformulieren. Hier vindt u ook handleidingen.