Mediq voor zorginstellingen

Samen gaan we voor goede zorg

Online bestellen

Met onze bestel- en informatieservice kunt nog slimmer werken. Via persoonlijke gebruiksaccounts, bestellen en verbruiksinformatie op bewonersniveau kunt u snel een bestelling plaatsen en houdt u het overzicht. Zo blijft er meer tijd over voor de aandacht en zorg van uw bewoners. Daarnaast krijgt u toegang tot informatie en instructies van meer dan 23.000 artikelen. Wist u dat al meer dan 11.000 zorgverleners gebruikmaken van ons systeem?

  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6

  • Keuze uit ruim 23.000 medische en facilitaire producten

  • 24/7 inzicht in uw bestelling, verbruik en voorraadbeheer

  • Eén systeem voor uw WLZ- en ZvW-bewoners

Wat kunnen we voor u betekenen?

Goede zorg is meer dan zorgzame handen aan het bed en persoonlijke aandacht. Het is een samenspel van veel factoren. Een daarvan is levering van de juiste medische hulpmiddelen en facilitaire producten. Hiermee kunnen zorgverleners hun vak zo goed mogelijk uitvoeren. Met slimme logistiek kan bovendien scherp gestuurd worden op kosten en is er meer tijd voor persoonlijke aandacht en zorgtaken. Dát is het steentje dat Mediq wil bijdragen aan de institutionele zorg. Met een uitgekiend assortiment, een gebruiksvriendelijk bestelsysteem en adviseurs met diepgaande kennis uit het werkveld. Zo helpen we zorginstellingen om de juiste zorg te verlenen.

Inzicht tot op bewonersniveau

Met onze digitale module ‘Inzicht per bewoner’ organiseert u de zorg om uw bewoners. U krijgt besteladvies en beheert de voorraad op bewonersniveau. Via een digitaal bewonersdossier is de zorg per bewoner inzichtelijk en staat u in direct contact met onze productspecialisten. Zij adviseren u graag over een product of toepassing. Zo krijgt u naast inzicht in uw verbruik een handige digitale hulp bij het bieden van de juiste zorg. Meer weten?

Neem contact met ons op.

Slim samenwerken reduceert levermomenten

Wasgoed dat geleverd en opgehaald wordt. Eten dat aankomt en verdeeld moet worden. Bezoekers en zorgmedewerkers die in- en uitlopen. Een zorginstelling is 24 uur per dag in bedrijf. Al die bewegingen zorgen voor reuring. Dit kan vooral voor bewoners veel onrust opleveren. Om het aantal verkeersbewegingen te reduceren, werken we slim samen met andere leveranciers om onze leveringen te bundelen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik lege rolcontainers/kratten laten ophalen?
Kiest u voor levering per rolcontainer of krat? Dan neemt onze vervoerder Jan de Rijk bij het afleveren van uw bestelling graag de lege rolcontainers of kratten mee retour. Lees hier hoe
u dit regelt.

Voor welke tijd moet ik mijn bestelling plaatsen?
Zorg dat uw bestelling twee dagen voor de gewenste afleverdag bij Mediq is, vóór 12.00 uur.

Kan Mediq mij ook helpen met declarabele zorgproducten?
Ja, Mediq helpt u ook graag met de declarabele zorg van bewoners die onder de zorgverzekeringswet (Zvw) vallen. Wilt u meer weten over de meerwaarde van Mediq bij declarabele zorg? Klik hier

Retourformulier

Hoe kan ik een product retour sturen? Soms gaat de bestelling of levering van een bepaald product niet naar wens en wilt u een product terugsturen. Gebruik hiervoor het retourformulier.