Over Mediq

Dit is ons verhaal

verpleegkundige helpt oudere vrouw met staan in haar woonkamer

Zorg voor mensen is wat ons verbindt

Iedere dag rekenen miljoenen patiënten en zorgprofessionals die voor hen zorgen op de levering van medische hulpmiddelen en innovatieve zorgoplossingen van Mediq. Al bijna 125 jaar zijn wij een betrouwbare partner in de zorg. Voor u als patiënt, zodat u alles uit het leven kan halen ondanks een ziekte of aandoening. Voor u als zorgprofessional, die kan vertrouwen op expertise, slimme logistiek en complete zorgoplossingen. En voor u als zorgverzekeraar waarmee we jaarlijks afspraken maken over de kwaliteit en betaalbaarheid van de beste mogelijke. Met een passie voor zorg werken we bij Mediq voortdurend aan het verbeteren van de zorguitkomsten en de betaalbaarheid van de gezondheidszorg. 

De juiste zorg op de juiste plaats

Mensen helpen om zo goed mogelijk om te gaan met een chronische aandoening of ernstige ziekte. Thuis, in een zorginstelling en in het ziekenhuis. Met een afgewogen productassortiment, bestelgemak en uitgekiende logistiek. Met voorlichting, instructie en begeleiding. Met snelle hulp bij vragen en complicaties. Dat is waar wij aan werken, samen met zorgprofessionals, zorginstellingen en verzekeraars.

lachende vrouw in rolstoel

Kwaliteit van leven als kompas

Een chronische aandoening of ziekte kan je leven enorm veranderen. Normale dagelijkse dingen zijn opeens niet meer zo vanzelfsprekend. Dan is Mediq een vaste waarde die er alles aan doet om mensen eigen regie, veiligheid en zekerheid te laten ervaren. Gedreven door onze kernwaarden: caring heart, customer drive en champion spirit.

Caring heart

We zijn een bedrijf van mensen met een passie voor zorg. Mensen die zich met hart en ziel inzetten voor anderen. Hoe kunnen we de kwaliteit van leven met een ziekte of aandoening positief beïnvloeden? Dat is wat ons altijd bezighoudt.

Customer drive

Onze producten en diensten hebben impact op de kwaliteit van leven van miljoenen mensen. Bij alles wat we doen, kijken we of het beter kan. Ook zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om de zorg betaalbaar te houden zonder kwaliteit in te leveren. Voor de patiënt, de zorgprofessional en de zorgverzekeraar.

Champion spirit

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Samen, want zo kunnen we meer bereiken. Grenzen verleggen en nog betere resultaten behalen. Bij ons zijn gedrevenheid, integriteit en respect vanzelfsprekende aspecten van de bouw van een winnend team.
magazijnmedewerkers

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We willen bijdragen aan kwaliteit van leven en aan een gezonde maatschappij. Ook voor de generaties na ons. In onze bedrijfsvoering houden we zoveel mogelijk rekening met de effecten op onze werknemers, het milieu en de maatschappij. Ons MVO-beleid wordt gedragen door vijf speerpunten waarmee we positieve invloed hebben op MVO-aspecten voor onze omgeving en medewerkers.

Zorg van de toekomst

We investeren veel in zorgtechnologie, digitalisering en e-health. Hierdoor komen we regelmatig met nieuwe innovaties. Van manieren om de klantervaring te verbeteren tot oplossingen die de bewegingsvrijheid van mensen vergroten. En die helpen om de druk op zorgprofessionals te verminderen. De juiste zorg op de juiste plaats. Hierin nemen wij graag onze verantwoordelijkheid om de zorg van de toekomst betaalbaar, toegankelijk en van hoge kwaliteit te houden.

Samenwerken of meer weten?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.