Laatste nieuws

twee vriendelijk kijkende zorgprofessionals

Aandacht doet wat met je

Zorg verlenen begint met aandacht. Aandacht voor de mens achter de patiënt of collega. Maar tegenwoordig lijkt het alsof er alleen aandacht kan zijn als er tijd over is. De impact van aandacht is opmerkelijk. Het versnelt herstel. Vermindert klachten. Vergroot weerstand. Houdt scherp. Geeft rust. En maakt sterker. Aandacht doet meer dan we denken. Of je het nou geeft of ontvangt, aandacht maakt ons meer mens. Daarom doen wij alles voor meer aandacht in de zorg. 

Online voorschrijven

Via ons online voorschrijfsysteem kunnen zorgprofessionals snel en efficiënt een aanvraag indienen voor medische hulpmiddelen en medicatie. U heeft een compleet digitaal dossier en ook multidisciplinair aanvragen is mogelijk.

Ook starten met online voorschrijven via Mediq?


Bestellen

Van ziekenhuizen tot zorginstellingen, apotheken, thuiszorg en eerstelijnspraktijken. Wij bieden een passend aanbod van producten en diensten via onze online bestel- en informatiesystemen. Altijd afgestemd op de uitdagingen van uw dagelijkse praktijk. Zo houdt u tijd over voor de zorg die er echt toe doet.


vrouw in ziekenhuisbed met mannelijke verpleger
Over Mediq

Wat we verder voor u kunnen betekenen

Als partner van zorgprofessionals zijn we actief in verschillende zorgsectoren. Van ziekenhuizen tot zorginstellingen, apotheken, thuiszorg en eerstelijnspraktijken. We bieden de middelen, kennis en logistieke oplossingen om de druk op zorgprofessionals te verlichten. Zo kunnen zij zich nog meer richten op wat echt belangrijk is: de zorg voor de patiënt. We voorzien zorgprofessionals en zorginkopers van producten, (online) diensten, kennis en logistieke oplossingen. Zo bieden we bijvoorbeeld een online omgeving waar zorgprofessionals kunnen voorschrijven. En bieden we zorginkopers innovatieve services voor het bestellen van zorgartikelen.

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn order geleverd?

We leveren standaard binnen 48 uur. Bestelt u een product met een afwijkende levertijd? Dan informeren we u hierover. Heeft u een vraag over uw bestelling? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder.

Voor welke tijd moet ik mijn bestelling plaatsen?

Om uw bestelling op de gewenste dag te kunnen leveren, raden we u aan om uw bestelling minimaal twee dagen voor de gewenste afleverdag, vóór 12.00 uur te plaatsen.