huisarts patient

Gezonder leven start met Mediq Health Coach

Mediq Health Coach is dé volledig vergoede, digitale GLI, die overal inzetbaar is, waar en wanneer iemand maar wil. Met persoonlijke begeleiding worden uw patiënten geholpen hun gezondheidsdoelen te realiseren met blijvend resultaat.

Lees meer over wat wij voor u als zorgprofessional kunnen betekenen

Diabetespatiënt ligt op bank en maakt gebruik van de DiaCare-app
Innovatieve oplossingen voor de beste zorg

Zorgprogramma's

Bij Mediq werken we dagelijks aan innovatieve zorgoplossingen. Zo maken we het leven van patiënten en het werk van zorgprofessionals een stukje makkelijker. Onze zorgprogramma’s ondersteunen u bij behandelingen en de samenwerking met andere zorgprofessionals, maar ook uw cliënten bij zorg in de thuissituatie, zelfmanagement en educatie. We vernieuwen en verbeteren onze zorgoplossingen continu, zodat u altijd de beste zorg kan bieden op het gebied van diabetes-, stoma-, continentie-, luchtweg- en wondzorg, infuustherapie en medische en facilitaire hulpmiddelen. 

Alle kennis over goede zorg op één plek

Kenniscentrum

Goede zorg gaat verder dan alleen het leveren van de juiste producten voor elke cliënt. Ook aandacht en kennis en educatie over de laatste ontwikkelingen zijn onmisbaar. Wilt u uw kennis up-to-date houden en bent u benieuwd naar de ervaringen van andere zorgprofessionals? In ons kenniscentrum vindt u kennisartikelen, interviews, verhalen uit de praktijk en interessant onderzoek. Zo blijven we van én met elkaar leren.

Vragen?

Heeft u vragen over bestellen of voorschrijven van medische hulpmiddelen of zorgproducten? Of heeft u advies nodig en wilt u ons telefonisch bereiken? Wij helpen u graag verder!