Informatie over incontinentiemateriaal bestellen bij Mediq

Goed voorbereid op reis met incontinentie

Uw continentiezorg, goed geregeld

Welkom bij Mediq, uw betrouwbare partner voor continentiezorg. Met onze deskundige kennis en service helpen we u om met ongewild urineverlies of ontlasting om te gaan en zo uw leven probleemvrij te leiden. Voor zowel absorberende incontinentiematerialen zoals verbanden, als afvoerende incontinentiematerialen zoals katheters, kunt u bij ons terecht. We zorgen ervoor dat u vol vertrouwen weer op pad kunt. Bestellen kan eenvoudig online en u kunt rekenen op een snelle en discrete levering aan huis.

  • Compleet assortiment absorberende en afvoerende hulpmiddelen

  • Snelle en complete levering, discreet aan huis bezorgd

  • Contracten met alle zorgverzekeraars

  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Ons assortiment incontinentiemateriaal

Als u gebruik maakt van incontinentiematerialen wilt u zeker weten dat het goed is geregeld. Wij bieden een compleet assortiment afvoerende en absorberende incontinentiematerialen en denken mee over de beste oplossing voor uw situatie. Heeft u een vraag over een product? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Incontinentiemateriaal bestellen in Mijn Mediq

Bent u klant bij Mediq? Uw artikelen bestelt u eenvoudig in onze webshop. Na het plaatsen van uw bestelling in Mijn Mediq ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Staat uw bestelling klaar om te verzenden? Dan ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens en de verwachte bezorgtijd. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

Vergoeding van uw incontinentiemateriaal

In principe worden alle incontinentiematerialen vergoed vanuit de basisverzekering. Hiervoor geldt wel eerst een eigen risico. Mediq heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Hierdoor kunnen we snel, landelijk en in veel gevallen vergoed leveren. Wilt u weten of uw incontinentie hulpmiddelen worden vergoed?
Pien, uw digitale continentieverpleegkundige

Pien helpt je verder!

Pien is er speciaal om u te helpen met alledaagse vragen over incontinentie. Juist als er even geen verpleegkundige of arts in de buurt is, kunt u met al uw vragen bij Pien terecht. Met instructievideo's, tips en antwoorden op uw vragen helpt zij u verder!

Op vakantie met medische hulpmiddelen
Alle informatie, tips en adviezen op één plek

Incontinentie Kenniscentrum

Ongeveer één miljoen mensen in Nederland heeft last van urine-incontinentie: 1 op de 20 personen. Hiervan is 75% vrouw en 25% man. Er zijn veel hulpmiddelen beschikbaar die het leven met incontinentie vergemakkelijken. Ook voor u is er altijd een passende oplossing. Mediq helpt u om met uw incontinentie om te gaan en probleemvrij uw leven te leiden. Zo kunt u vol vertrouwen weer op pad.