Leven met incontinentie

Vader en zoon in keuken zijn gerustgesteld omdat ze klant zijn bij Mediq

Uw hulpmiddelen, onze zorg

Als u gebruik maakt van incontinentiematerialen, wilt u zeker weten dat het goed geregeld is. Kies daarom voor Mediq. Wij bezorgen thuis, regelen de vergoeding en helpen bij al uw vragen. Wilt u ook klant worden? Wij verwelkomen u graag!

Oudere vrouw met kind in tuin
Continentiezorg

Uw vertrouwen weer terug

Ongeveer één miljoen mensen in Nederland heeft last van urine-incontinentie:  1 op de 20 personen. Hiervan is 75% vrouw en 25% man. Er zijn veel hulpmiddelen beschikbaar die het leven met incontinentie vergemakkelijken. Ook voor u is er altijd een passende oplossing.  Mediq helpt u om met uw incontinentie om te gaan en probleemvrij uw leven te leiden. Op deze website leest u alles wat u wilt weten over continentiezorg. Zo kunt u vol vertrouwen weer op pad.

Continentiematerialen bestellen

Uw artikelen bestelt u eenvoudig in onze webshop. In het inlogscherm logt u in met uw Mediq-account. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Staat uw bestelling klaar om te verzenden? Dan ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens en de verwachte bezorgtijd. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

  • Klanten beoordelen onze service met een 8.5

  • Compleet assortiment absorberende en afvoerende hulpmiddelen

  • Discrete bezorging aan huis

  • Samenwerkingsovereenkomsten met alle zorgverzekeraars

Pien helpt je verder!

Pien is er speciaal om u te helpen met alledaagse vragen over incontinentie. Juist als er even geen verpleegkundige of arts in de buurt is, kunt u met al uw vragen bij Pien terecht. Met instructievideo's, tips en antwoorden op uw vragen helpt zij u verder!