Infuustherapie in uw vertrouwde omgeving

Vrouw ontvangt infuustherapie via mobiele infuuspomp bij bloemenstal

Infuustherapie kan steeds vaker thuis worden gegeven

Ziekte kan ons allemaal overkomen. Soms wordt iemand zelfs zo ziek dat het nodig is om vocht, medicatie of voeding via een infuus toe te dienen. Vaak wordt infuustherapie in het ziekenhuis gegeven. Maar gelukkig is het steeds vaker mogelijk om met infuustherapie naar huis te gaan. Mediq is gespecialiseerd in complexe en intensieve zorg thuis. Heeft u infuustherapie thuis nodig? Dan zorgen we samen met uw arts en thuiszorg voor u. We zorgen ervoor dat alle materialen die nodig zijn voor de behandeling thuis, snel bij u geleverd worden. Zoals de juiste infuuspomp en alle hulpmiddelen. Als het nodig is leveren we ook de op recept bereide medicatie, zowel subcutaan als intraveneus. Natuurlijk handelen we ook de vergoeding met uw zorgverzekering af. U heeft hier geen omkijken naar.

Ouder echtpaar gebruikt tablet om online te bestellen

Infuusmaterialen bestellen

Vaak regelt de verpleegkundige van de thuiszorg uw infuusmaterialen. Als klant van Mediq kunt u uw infuusmaterialen ook zelf bestellen in onze webshop. In het inlogscherm kiest u voor ‘Tefa’. Daarna logt u in met uw Mediq-account. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

  • We leveren ruim 100.000 pakketjes per maand aan huis

  • Contracten met alle zorgverzekeraars

  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Wilt u klant worden bij Mediq? We verwelkomen u graag als klant. Om u van de juiste hulpmiddelen te kunnen voorzien, heeft u een machtiging nodig van uw behandelend arts. Uw behandelend arts kan u vervolgens naar Mediq verwijzen.

Verpleegkundige geeft uitleg over de mobiele infuuspomp aan patient

U ontvangt van ons een mobiele infuuspomp

Als u thuis infuustherapie mag volgen, dan wordt er vaak gebruikgemaakt van een mobiele infuuspomp. Wij leveren de mobiele infuuspomp aan u. De verpleegkundige van de thuiszorgorganisatie stelt de pomp voor u in, precies zoals uw behandelend arts dat voorschrijft. De meeste infuuspompen voor thuis zijn klein en passen in een speciale tas. Zo kunt u infuustherapie thuis volgen en vrij bewegen. Gaat u zelf thuis uw infuuszak, medicatiecassette of elastomeerpomp vervangen? Wij maken het u graag gemakkelijk met onze handige instructievideo's.