Informatie over infuustherapie thuis geregeld met Mediq

Jongen met hond draagt mobiele infuuspomp in tuin

Infuustherapie in uw vertrouwde omgeving

Welkom bij Mediq. We zijn gespecialiseerd in complexe en intensieve zorg thuis. Bij infuustherapie krijgt u vocht, medicatie of voeding via een infuus toegediend. Het kan prettig zijn als dat thuis, in uw vertrouwde omgeving kan. Samen met uw arts en thuiszorg regelen we dat voor u. We zorgen ervoor dat alle infuusmaterialen die nodig zijn voor de behandeling thuis, snel bij u geleverd worden. Zoals de juiste infuuspomp en alle bijhorende medische hulpmiddelen.

  • We leveren ruim 100.000 pakketjes per maand aan huis

  • Contracten met alle zorgverzekeraars

  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Wilt u klant worden bij Mediq? We verwelkomen u graag als klant. Om u van de juiste hulpmiddelen te kunnen voorzien, heeft u een machtiging nodig van uw behandelend arts. Uw behandelend arts kan u vervolgens naar Mediq verwijzen.

Ons assortiment infuusmaterialen

Als u gebruik maakt van infuusmaterialen wilt u zeker weten dat het goed is geregeld. Wij bieden een compleet assortiment infuusmaterialen die u thuis kan gebruiken, bijvoorbeeld voor het toedienen van vocht, medicatie of voeding. Heeft u een vraag over een product? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Infuusmateriaal bestellen in Mijn Mediq

Vaak regelt de verpleegkundige van de thuiszorg uw infuusmaterialen. Als klant van Mediq kunt u uw infuusmaterialen ook zelf bestellen in onze webshop. Na het plaatsen van uw bestelling in Mijn Mediq ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Staat uw bestelling klaar om te verzenden? Dan ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens en de verwachte bezorgtijd. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

Infuustherapie van Mediq thuis

Heeft u infuustherapie thuis nodig? Dan zorgen we samen met uw arts en thuiszorg voor u. We zorgen ervoor dat alle materialen die nodig zijn voor de behandeling thuis, snel bij u geleverd worden. Zoals de juiste infuuspomp en alle hulpmiddelen. Als het nodig is leveren we ook de op recept bereide medicatie, zowel subcutaan als intraveneus. Natuurlijk handelen we ook de vergoeding met uw zorgverzekering af. U heeft hier geen omkijken naar.

Verpleegkundige geeft uitleg over de mobiele infuuspomp aan patient

U ontvangt van ons een mobiele infuuspomp

Als u thuis infuustherapie mag volgen, dan wordt er vaak gebruikgemaakt van een mobiele infuuspomp. Wij leveren de mobiele infuuspomp aan u. De verpleegkundige van de thuiszorgorganisatie stelt de pomp voor u in, precies zoals uw behandelend arts dat voorschrijft. De meeste infuuspompen voor thuis zijn klein en passen in een speciale tas. Zo kunt u infuustherapie thuis volgen en vrij bewegen. Gaat u zelf thuis uw infuuszak, medicatiecassette of elastomeerpomp vervangen? Wij maken het u graag gemakkelijk met onze handige instructievideo's.