Mediq voor ziekenhuizen

Samen voor goede zorg

Online catalogus

Wilt u zien welke producten Mediq u te bieden heeft of bent u op zoek naar meer productinformatie, een folder of instructiefilm? Bekijk dan onze catalogus. Via een handige zoekfunctie vindt u hier snel meer informatie over één van onze ruim 23.000 artikelen.

  • informatie over ruim 23.000 medische en facilitaire producten

  • 24/7 toegang tot productinstructies, films en foldermateriaal

  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wat kunnen we voor u betekenen? Goede zorg is meer dan medische kennis en zorgzame handen aan het bed. Het is een samenspel van veel factoren. Eén daarvan is de levering van medische hulpmiddelen en facilitaire producten. Met de juiste materialen kunnen artsen en verpleegkundigen hun werk zo goed mogelijk doen. Dankzij slimme zorgprogramma’s en logistiek kunnen we scherp sturen op kosten en blijft er meer tijd over voor persoonlijke aandacht en zorgtaken. Dát is het steentje dat Mediq wil bijdragen aan goede institutionele zorg. Met een uitgekiend assortiment, een gebruiksvriendelijk bestelsysteem, zorgprogramma’s en adviseurs met diepgaande kennis uit het medische werkveld helpen wij ziekenhuizen om zorg te verlenen.

De MDR komt eraan. Bent u voorbereid?

Er zijn nieuwe Europese regels opgesteld voor het gebruik van medische hulpmiddelen (MDR). Vanaf 26 mei 2021 moet u hiermee rekening houden als u medische hulpmiddelen inkoopt. Benieuwd hoe wij u hierin kunnen ondersteunen?

Mediq investeert in duurzame zorgoplossingen

Wij werken intensief samen met zorgverleners en verzekeraars om te kijken waar en hoe we zorgpaden kunnen vernieuwen. Dit met innovatieve zorgprogramma’s op het gebied van medische voeding, diabetes-, stoma- en wondzorg als resultaat. Met als doel om de gezondheid van mensen te verbeteren, de ervaren kwaliteit van zorg te verhogen én de zorgkosten te verlagen.