Alles in huis om u te ondersteunen

Mediq levert naast medische hulpmiddelen en facilitaire producten aan het ziekenhuis ook hulpmiddelen met ondersteunende zorgprogramma’s die patiënten thuis ondersteunen. Hiermee kunt u altijd de juiste zorg op de juiste plaats bieden. Met onze gebruiksvriendelijke bestel- en informatieservice maken we het u bovendien gemakkelijk om onze producten te bestellen en te laten leveren volgens úw logistieke wensen. En heeft u vragen? Ons team deskundige productspecialisten staat graag voor u klaar of komt langs om een producttraining of persoonlijk advies op maat te verzorgen.

 • Breed en onafhankelijk assortiment
  Assortiment

  • U heeft beschikking over een breed en specialistisch assortiment medische hulpmiddelen en facilitaire producten, met exclusieve distributies en eigen merken voor uw dagelijkse operatie.

 • Innovatieve digitale oplossingen
  Digitaal

  • Met Mijn MedBIS heeft u 24/7 toegang tot heldere bestel- en productinformatie, van actuele prijzen tot aan MDR-documentatie. Onze Track & Trace module biedt ondersteuning bij het vinden van medische apparatuur.

 • Flexibele logistieke dienstverlening
  Logistiek

  • Wij leveren volgens uw logistieke wensen, van bulk tot fijnmazig op de afdeling. Elke order wordt volledig automatisch verwerkt in ons hypermoderne fulfillment center in Bleiswijk.

 • Support & educatie door zorgexperts
  Assortiment

  • De productspecialisten van Mediq geven advies en instructies over het gebruik van onze medische hulpmiddelen, facilitaire producten en ondersteunen bij de protocollering en implementatie van onze zorgprogramma’s. Ook bieden we kennis via het Mediq Learning Center.

 • Oplossingen voor de juiste zorg op de juiste plek
  Assortiment

  • Met onze medische hulpmiddelen, zorgprogramma’s en gespecialiseerde verpleegkundigen ondersteunen wij ziekenhuizen bij het naar huis brengen van zorg.

Meer inzicht en gemak voor u

Mijn MedBIS is onze gebruiksvriendelijke bestel- en informatieservice. Hiermee heeft u toegang tot een breed en specialistisch assortiment van maar liefst 23.000 unieke artikelen, met exclusieve distributies en eigen merken. U bestelt eenvoudig dankzij slimme zoekondersteuning, persoonlijke bestelassortimenten en heldere productinformatie: van actuele prijzen tot MDR-documentatie. Ook biedt Mijn MedBIS realtime inzicht in de productbeschikbaarheid, de verwachte leverdatum, eventuele back-orders en krijgt u indien nodig meteen alternatieven voorgesteld.

 • Informatie over ruim 23.000 medische en facilitaire producten

 • 24/7 toegang tot heldere productinformatie, van actuele prijzen tot aan MDR-documentatie

 • Realtime inzicht in beschikbaarheid, leverdatum, backorders en alternatieven

Medewerker Mediq aan het werk op de heftruck in het fulfillment center

Inkoop en logistiek volgens úw wensen

We spitsen onze dienstverlening graag toe op uw specifieke wensen en manier van werken. U kunt de inzicht- en bestelmodules van Mijn MedBIS bijvoorbeeld integreren in uw bestaande ziekenhuissysteem, zodat u kunt blijven inkopen zoals uw gewend bent. En desgewenst helpen onze productspecialisten om uw inkoop- en logistieke proces doelmatiger in te richten door het rationaliseren van uw bestelassortiment en het harmoniseren van uw leveringen. Elke order wordt volledig automatisch verwerkt in ons hypermoderne fulfillment center in Bleiswijk. Hier verzorgen we zowel de distributie van producten uit alle verschillende zorggebieden als diensten zoals maatwerk en onderhoud van medische apparatuur. Door goederenstromen te bundelen kunnen we onze klanten uit de gehele zorgketen snel en efficiënt van de juiste medische hulpmiddelen voorzien. Daarbij kunt u kiezen voor levering per doos, krat, rolcontainer of pallet, en voor centrale bezorging of op afdelingsniveau.

Verpleegkundige sluit infuus aan bij patiënt thuis

De juiste zorg op de juiste plek

Ziekenhuiszorg staat onder druk. Dit vraagt om een transformatie naar zorg die dichter bij de patiënt wordt georganiseerd. Voor Mediq is dit de gewoonste zaak van de wereld. Met onze medische hulpmiddelen, zorgprogramma’s en gespecialiseerde verpleegkundigen ondersteunen wij ziekenhuizen dagelijks bij het naar huis brengen van zorg. Zo creëren we ruimte voor zorgprofessionals om nóg betere zorg te leveren. Binnen én buiten de muren van het ziekenhuis. Samen brengen we zorg dichter bij de patiënt.

Oplossingen voor duurzamere zorg

Ons fulfillment center in Bleiswijk heeft een BREEAM-certificaat als waarborg van de duurzaamheid. We delen bezorgroutes efficiënt in en bundelen leveringen met andere leveranciers en logistieke partners. Als een van de ondertekenaars van de Green Deal Duurzame Zorg 2.0 maken we ons ook op andere manieren sterk voor verduurzaming in de zorgsector. We ontwikkelen bijvoorbeeld slimme oplossingen voor minder afval en transportkilometers. Denk aan kleinere verpakkingen waardoor minder karton nodig is en meer dozen in een vrachtwagen passen.

De MDR komt eraan. Bent u voorbereid?

Er zijn nieuwe Europese regels opgesteld voor het gebruik van medische hulpmiddelen (MDR). Vanaf 26 mei 2021 moet u hiermee rekening houden als u medische hulpmiddelen inkoopt. Wat dit precies voor u betekent en andere informatie over MDR leest u in veelgestelde vragen MDR.

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Velden met een * zijn verplicht, het formulier kan niet verzonden worden wanneer deze velden niet ingevuld zijn.*Zie voor meer informatie ons privacybeleid.