Uw partner in diabeteszorg

Zorgprofessional schrijft voor achter laptop via het voorschrijfsysteem van Mediq

Diabetesartikelen voorschrijven

Artikelen voor uw patiënt schrijft u eenvoudig voor via ons voorschrijfsysteem. U kunt inloggen met uw Mediq-account. In het voorschrijfsysteem kunt u makkelijk zoeken naar een product, de ingangsdatum van een machtiging bepalen en machtigingen op elkaar laten aansluiten.

  • Deskundige ondersteuning voor u en uw patiënt

  • Uw patiënt is bij ons in vertrouwde handen

  • Vergoeding via bijna alle zorgverzekeraars

Moeder met dochter die haar glucosegehalte meet en zoon in de speeltuin

Samen geven we de beste zorg aan uw patiënten

Als iemand de diagnose diabetes krijgt, verandert er veel. Wij weten dat de zorg voor diabetes niet ophoudt bij het leveren van diabeteshulpmiddelen. Daarom investeren wij, samen met professionals, in kennis en kunde van mensen met diabetes. Daarnaast ondersteunen wij u graag waar het kan. Onze accountmanagers staan altijd voor u klaar, maar ook de medewerkers van de klantenservice helpen u graag verder. Via ons online zorgplatform voor professionals, plaatst u snel en eenvoudig een bestelling zodat u uw tijd en aandacht weer aan de patiënt kunt besteden. We leveren een compleet assortiment op het gebied van diabeteshulpmiddelen en zijn merkonafhankelijk. Van bloedglucosemeter tot insuline pennaald en van lancet tot pompinfusieset.

Diabetespatiënt ligt op bank en maakt gebruik van de DiaCare-app

DiaCare

DiaCare is het zorgprogramma van Mediq dat mensen met diabetes inzicht geeft in hun diabetes en de diabetesbehandelaar helpt bij het voorbereiden van uw afspraken.

We zijn er voor u

Goede zorg gaat verder dan alleen het leveren van de juiste producten voor elke patiënt. Aandacht, vakmanschap en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, zijn eveneens onmisbaar. Wij besteden daarom veel aandacht aan kennisoverdracht en educatie. Om u als professional te kunnen faciliteren. Zodat u kunt blijven leren. Van ons, maar vooral ook van elkaar.