Stel uw vraag via het contactformulier

Velden met een * zijn verplicht. U ontvangt een bevestiging per mail nadat u het formulier heeft verstuurd. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw bericht te beantwoorden.

Bedankt dat u de moeite neemt om uw feedback met ons te delen, zo kunnen wij onze service en dienstverlening verbeteren!

Mediq heeft een hulprubriek met vragen en antwoorden. Deze vindt u rechts bovenin het menu bij ‘Hulp Nodig?’. Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden? Ga dan door met het invullen van dit formulier. Wij ontvangen graag uw vraag, zodat we u kunnen helpen.

Mediq DiaCare is een zorgprogramma met als doel meer kwaliteit van leven en betere gezondheidsuitkomsten. Meer informatie over DiaCare vindt u op onze website. Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden? Ga dan door met het invullen van dit formulier.

Mijn Mediq is één online omgeving voor uw zorgproducten. U kunt hieronder inloggen in uw persoonlijke Mijn Mediq omgeving. Heeft u een andere vraag? Onder 'hulp nodig' rechts bovenin vindt u antwoord op meest gestelde vragen. Heeft u uw antwoord niet gevonden? Ga dan verder met het invullen van het formulier.

Mediq gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om contact met u op te nemen naar aanleiding van uw verzoek. Zie voor meer informatie ons privacybeleid.

Komt u niet uit onze online contactmogelijkheden en wilt u graag persoonlijk contact? Bekijk hier onze telefoonnummers. Houdt wel rekening met een langere wachttijd.