Stel uw vraag via het contactformulier

Velden met een * zijn verplicht. U ontvangt een bevestiging per mail nadat u het formulier heeft verstuurd. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw bericht te beantwoorden.

Bedankt dat u de moeite neemt om uw feedback met ons te delen, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren!

Mediq heeft een hulprubriek met vragen en antwoorden. Deze vindt u rechts bovenin het menu bij ‘Hulp Nodig?’ Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden? Ga dan door met het invullen van dit formulier. Wij ontvangen graag uw vraag en om welk product het gaat.

Mediq DiaCare is een zorgprogramma met als doel meer kwaliteit van leven en betere gezondheidsuitkomsten. Meer informatie over DiaCare vindt u op onze website. Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden? Ga dan door met het invullen van dit formulier.

Mijn Mediq is één online omgeving voor uw zorgproducten. Klik rechts bovenin op “inloggen” om naar Mijn Mediq te gaan of om een account aan te vragen. Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden? Ga dan door met het invullen van dit formulier.

Mediq gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om contact met u te kunnen opnemen. Meer informatie? Lees dan ons privacybeleid.

Telefoonnummers

Soort zorg

Continentiezorg en urologie

Stomazorg

Diabeteszorg

Wondzorg

Bestellingen voor wondmateriaal verlopen via uw verpleegkundige en/of thuiszorg

OSA-therapie en slaaponderzoek

Verneveling

Slijmuitzuiging

Monitoring

Drinkvoeding en dieetpreparaten

Sondevoeding

Stofwisseling

Infuustherapie en TPV

Pulmonale hypertensie (PH)

Mediq Health Coach
Heeft u een klacht? Deze kunt u melden op onze klachtenpagina.