Passende zorg voor uw patiënt

Continentiehulpmiddelen voorschrijven

Artikelen voor uw patiënt schrijft u eenvoudig voor via ons voorschrijfsysteem. U kunt inloggen met uw Mediq-account. In het voorschrijfsysteem kunt u makkelijk zoeken naar een product, de ingangsdatum van een machtiging bepalen en machtigingen op elkaar laten aansluiten. 

  • Deskundige ondersteuning voor u en uw patiënt

  • Uw patiënt is bij ons in vertrouwde handen

  • Overeenkomsten met alle zorgverzekeraars

Samen geven we de beste zorg aan uw patiënten

Incontinentie kan een gevoelig onderwerp zijn. Voor uw patiënt is het prettig te weten dat hij kan vertrouwen op de jarenlange ervaring en kennis van u en ons op het gebied van incontinentie. We zijn al jaren expert en grootste leverancier van continentiehulpmiddelen. Verwacht u dat uw patiënt langere tijd medische hulpmiddelen nodig heeft? Geef dan een startset mee. Onze kennis delen we graag met u, zodat we samen de beste zorg aan uw patiënt kunnen geven.

Verantwoordingsformulier

De meeste benodigdheden voor continentiehulpmiddelen zijn opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering van uw patiënten. Om aanspraak te kunnen maken op medische hulpmiddelen, hebben zij echter een verantwoording (ook wel machtiging genoemd) van u als behandelaar nodig. De zorgverzekeraar geeft op basis van uw verantwoording een machtiging af voor het gebruik van medische hulpmiddelen voor een bepaalde periode. U kunt de verantwoording rechtstreeks doorgeven via het voorschrijfsysteem of aan ons mailen. 


3 dragers van entusia incontinentieondergoed
Entusia®

Stijlvol wasbaar incontinentieondergoed

Entusia® wasbaar incontinentieondergoed is geschikt voor mensen met incontinentie en met name bij huidaandoeningen rondom de geslachtsdelen. Dit product is exclusief verkrijgbaar bij Mediq. Entusia® is zelf aan te schaffen voor iedereen die baat heeft bij duurzaam wasbaar incontinentieondergoed. Mensen met anogenitale huidaandoeningen, zoals lichen sclerosus, in combinatie met incontinentie komen in veel gevallen voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking. U kunt het voorschrijven via ons voorschrijfportaal of ZorgDomein.

Zorgprogramma Pien geeft antwoord op vragen over incontinentie

Pien is ons zorgprogramma dat mensen helpt bij het beantwoorden van alledaagse vragen over incontinentie. Juist als er even geen verpleegkundige of arts in de buurt is, kan uw patiënt terecht bij Pien. Met instructievideo's, tips en antwoorden op vragen helpt Pien uw patiënt verder. 


We zijn er voor u

Goede zorg gaat verder dan alleen het leveren van de juiste producten voor elke patiënt. Aandacht, vakmanschap en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, zijn eveneens onmisbaar. Wij besteden daarom veel aandacht aan kennisoverdracht en educatie. Om u als professional te kunnen faciliteren. Zodat u kunt blijven leren. Van ons, maar vooral ook van elkaar.