Mediq voor apotheken

Verpleegkundige helpt oudere patient in verzorgingstehuis

Samen voor goede zorg

Om de beweging van zorg naar huis te versnellen, stellen zorgverzekeraars nieuwe eisen in hun zorginkoopbeleid voor medische hulpmiddelen. Heeft dit consequenties voor uw dienstverlening? Mediq helpt u graag om te zorgen dat uw klanten thuis de juiste hulpmiddelen én ondersteuning krijgen. Als u hier prijs op stelt, houden we u op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Ook bespreken we graag met u hoe we samen invulling aan toekomstige ontwikkelingen kunnen geven.

  • Ruimste assortiment hulpmiddelenzorg

  • Slimme bestel- en informatieservice

  • Ondersteuning door BIG-geregistreerde zorgverleners

  • Digitale basis voor monitoring en informatieuitwisseling

  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Verpleegkundige geeft instructie over mobiele infuuspomp aan tiener meisje

Zorg naar huis

Veel mensen vinden het prettig om zorg thuis te krijgen, in hun eigen omgeving. Omdat dit hen meer flexibiliteit, comfort en regie op hun leven geeft. Apotheken spelen hier een belangrijk rol in. Mediq helpt u graag om de continuïteit van de hulpmiddelenzorg te waarborgen. Zodat u als vertrouwde gesprekspartner patiënten, voorschrijvers en (mantel)zorgverleners kwaliteit kunt bieden voor al hun vragen rond geneesmiddelen en de zorg daaromheen.

Diëtist vraagt online medische voeding aan via het Mediq voorschrijfsystgeem

Wat kunnen we voor u betekenen?

Ongetwijfeld kent u ons ruime assortiment met A-merken en eigen merken zoals Absorin, Curion en Klinion. Mediq levert landelijk diabetes-, incontinentie- en stomazorg, verbandmaterialen en voedingspreparaten (DISVV). Ondersteund door gebruiksvriendelijke bestel- en informatiesystemen voor o.a. huisartsen, slimme logistiek, gespecialiseerde zorgprofessionals en technici en een deskundige klantenservice. Alles om u en uw klanten persoonlijke ondersteuning en zorg op maat te bieden.

Samen de kwaliteit van zorg en leven verbeteren?

Op welke manier mogen we met u in contact treden?*

Mediq gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om contact met u op te nemen naar aanleiding van uw verzoek. Zie voor meer informatie ons privacybeleid.
*Om uw verzoek in behandeling te kunnen nemen vragen we uw contactgegevens. Mediq gebruikt deze gegevens voor relatiebeheer en om u te informeren over voor u relevante informatie van Mediq. Zie voor meer informatie ons privacybeleid.