• Alles

  • Patiënten
  • Zorgprofessionals
Vrouw neemt thuis een antigeen sneltest bij zich af om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan
April 2021

Een snelle antigeen zelftest voor thuis

Een zelftest is een coronatest die u eenvoudig thuis kunt afnemen bij uzelf of uw kinderen. In Nederland wordt de antigeen sneltest voor thuisgebruik ingezet om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Al binnen 20 minuten weet u of u het coronavirus bij je draagt.

Actueel

Meer mens podcast
November 2020

Meer Mens podcasts  

Meer Mens. Dat is de naam van onze podcastserie voor zorgprofessionals en mensen met een ziekte of aandoening. De podcast gaat op zoek naar antwoorden op vragen als: hoe geef je iemand de aandacht die hij verdient, als hij zijn vragen niet durft te stellen? Hoe help je iemand die niet zonder zorg kan om zo veel mogelijk onafhankelijkheid ervaren? In vijf afleveringen gaat Meer Mens op zoek naar kansen en oplossingen om mensen zich minder patiënt te laten voelen.

Nieuwsberichten

wondzorg-mediq
Januari 2021

Overnameplannen

Mediq wil samen met Eurocept Homecare en Da Vinci Kliniek haar dienstverlening in de Benelux uitbreiden. Eurocept Homecare levert medisch-specialistische zorg bij patiënten thuis, in samenspraak met zorgprofessionals. Da Vinci Kliniek is het expertisecentrum voor complexe wondgenezing en hyperbare zuurstoftherapie en heeft zes vestigingen in Nederland. Bij de twee organisaties werken zo’n 400 mensen.

Nieuwsberichten