Mediq

Nieuwsberichten

  • Alles

  • Patiënten
  • Zorgprofessionals
Vrouw neemt pakket aan van de bezorger in deuropening

Aangepaste bezorgmomenten rond feestdagen in het voorjaar

De feestdagen in het voorjaar komen er weer aan. Bij ons geldt normaliter: op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Rondom de feestdagen is er een uitzondering op deze regel en hanteren wij een aangepast bezorgschema. U hoeft u geen zorgen te maken over de levering van uw medische hulpmiddelen. Uw bestelling wordt snel thuisbezorgd, gewoon zoals u van ons gewend bent.

Actueel

Portretfoto Susanne van Tiggelen, lachend gezicht

Zo werken de onderhandelingen tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders

Dit jaar lijken de contractonderhandelingen tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders moeizamer te gaan dan ooit. We vragen aan Susanne van Tiggelen, onze expert op het gebied van zorgverzekeringen, waarom dat zo is en wat dit betekent voor uw medische hulpmiddelen.

Nieuwsberichten

Portretfoto Arjen Linders, man met bril en grijs haar

Het jaar 2023; bijzondere tijden vragen om gewone maatregelen

Arjen Linders, directeur Mediq Benelux: "Veel van wat vroeger relatief stabiel was, is de afgelopen jaren volledig opgeschud. Alles is duurder geworden, er is een tekort aan grondstoffen, er is een oorlog gaande en er heerst krapte op de arbeidsmarkt. Uitdagingen waar ook Mediq elke dag mee te maken heeft. Samen met u kijk ik terug op het jaar 2022 en vooruit naar het jaar wat gaat komen in 2023."

Nieuwsberichten

Perscontact

Heeft u een persvraag voor Mediq? We staan de pers en andere media graag te woord. U kunt uw vragen stellen aan onze woordvoerder Andreas Tober.