Mediq

Nieuwsberichten

  • Alles

  • Patiënten
  • Zorgprofessionals
Vrouw neemt pakket aan van de bezorger in deuropening

Aangepaste bezorgmomenten rond feestdagen in het voorjaar

De feestdagen in het voorjaar komen er weer aan. Bij ons geldt normaliter: op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Rondom de feestdagen is er een uitzondering op deze regel en hanteren wij een aangepast bezorgschema. U hoeft u geen zorgen te maken over de levering van uw medische hulpmiddelen. Uw bestelling wordt snel thuisbezorgd, gewoon zoals u van ons gewend bent.

Portretfoto Susanne van Tiggelen, lachend gezicht

Zo werken de onderhandelingen tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders

Dit jaar lijken de contractonderhandelingen tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders moeizamer te gaan dan ooit. We vragen aan Susanne van Tiggelen, onze expert op het gebied van zorgverzekeringen, waarom dat zo is en wat dit betekent voor uw medische hulpmiddelen.

Nieuwsberichten

De uitdagingen van de zorgsector: hoe Mediq hierop inspeelt

De zorgsector kampt met verschillende uitdagingen. Eén daarvan is het tekort aan sommige medische hulpmiddelen. Wat merkt Mediq hiervan en wat doen we om oplossingen te bieden, zodat we ervoor kunnen blijven zorgen dat u als zorgprofessional de beste zorg kan blijven leveren aan de patiënt of cliënt?

Nieuwsberichten

Perscontact

Heeft u een persvraag voor Mediq? We staan de pers en andere media graag te woord. U kunt uw vragen stellen aan onze woordvoerder Andreas Tober.