• Alles

  • Patiënten
  • Zorgprofessionals
September 2021

Veiligheidsmelding Philips slaapapneu- en beademingsapparatuur

Philips heeft een veiligheidsmelding verzonden met betrekking tot slaapapneu- en beademingsapparaten vanwege gezondheidsrisico's. We houden u graag op de hoogte van de meest recente informatie. Hebt u vragen over de veiligheidsmelding van Philips? Wellicht vindt u hier de antwoorden.

Actueel

een vrouw snijdt broccoli op een houten plank voor de schaal met verse groenten en kijkt op de health coach app
Mei 2021

Een leefstijlcoach binnen handbereik 

Vanuit je eigen vertrouwde omgeving aan een gezondere leefstijl werken, onder begeleiding van een professional? Dat kan met Mediq Health Coach. Een gezondheidsprogramma dat helpt gewicht te verliezen, beter te slapen en mentaal beter in balans te komen. Bewust eten en voldoende beweging spelen hierbij een belangrijke rol.

Nieuwsberichten

wondzorg-mediq
Januari 2021

Overnameplannen

Mediq wil samen met Eurocept Homecare en Da Vinci Kliniek haar dienstverlening in de Benelux uitbreiden. Eurocept Homecare levert medisch-specialistische zorg bij patiënten thuis, in samenspraak met zorgprofessionals. Da Vinci Kliniek is het expertisecentrum voor complexe wondgenezing en hyperbare zuurstoftherapie en heeft zes vestigingen in Nederland. Bij de twee organisaties werken zo’n 400 mensen.

Nieuwsberichten