Mediq

Nieuwsberichten

  • Alles

  • Patiënten
  • Zorgprofessionals
Januari 2022

Veiligheidsmelding Philips slaapapneu- en beademingsapparatuur

Philips heeft een veiligheidsmelding verzonden met betrekking tot slaapapneu- en beademingsapparaten vanwege gezondheidsrisico's. We houden u graag op de hoogte van de meest recente informatie. Hebt u vragen over de veiligheidsmelding van Philips? Wellicht vindt u hier de antwoorden.

Actueel

een vrouw snijdt broccoli op een houten plank voor de schaal met verse groenten en kijkt op de health coach app
Mei 2021

Een leefstijlcoach binnen handbereik 

Vanuit je eigen vertrouwde omgeving aan een gezondere leefstijl werken, onder begeleiding van een professional? Dat kan met Mediq Health Coach. Een gezondheidsprogramma dat helpt gewicht te verliezen, beter te slapen en mentaal beter in balans te komen. Bewust eten en voldoende beweging spelen hierbij een belangrijke rol.

Nieuwsberichten

Susanne van Tiggelen vertelt meer over waarde creëren binnen de hulpmiddelenzorg
November 2021

Zorglandschap in beweging: waarde creëren vanuit hulpmiddelenzorg

‘Hulpmiddelenzorg is meer dan patiënten en zorgverleners van de juiste medische hulpmiddelen en technologie voorzien’, stelt Susanne van Tiggelen. ‘Slimme diensten kunnen ook heel waardevol zijn om mensen met een chronische ziekte meer zelfstandigheid of betere kwaliteit van leven te bieden.'

Nieuwsberichten

Perscontact

Heeft u een persvraag voor Mediq? We staan de pers en andere media graag te woord. U kunt uw vragen stellen aan onze woordvoerder Ragna Ouwerkerk.