• Alles

  • Patiënten
  • Zorgprofessionals
mondkapje
Juni 2021

Het LCH en Mediq in 6 vragen

Door de coronapandemie ontstonden in de zorg grote tekorten aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Als tijdelijke noodlijn is door de overheid, het Ministerie van VWS, het Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH) opgericht. Mediq is een van de partijen die hier aan meewerkte. Hebt u hier vragen over? Wellicht vindt u hier de antwoorden.

Actueel

een vrouw snijdt broccoli op een houten plank voor de schaal met verse groenten en kijkt op de health coach app
Mei 2021

Een leefstijlcoach binnen handbereik 

Vanuit je eigen vertrouwde omgeving aan een gezondere leefstijl werken, onder begeleiding van een professional? Dat kan met Mediq Health Coach. Een gezondheidsprogramma dat helpt gewicht te verliezen, beter te slapen en mentaal beter in balans te komen. Bewust eten en voldoende beweging spelen hierbij een belangrijke rol.

Nieuwsberichten

wondzorg-mediq
Januari 2021

Overnameplannen

Mediq wil samen met Eurocept Homecare en Da Vinci Kliniek haar dienstverlening in de Benelux uitbreiden. Eurocept Homecare levert medisch-specialistische zorg bij patiënten thuis, in samenspraak met zorgprofessionals. Da Vinci Kliniek is het expertisecentrum voor complexe wondgenezing en hyperbare zuurstoftherapie en heeft zes vestigingen in Nederland. Bij de twee organisaties werken zo’n 400 mensen.

Nieuwsberichten