Effectieve wondgenezing

Medische hulpmiddelen voorschrijven

Artikelen voor uw patiënt schrijft u eenvoudig voor via ons voorschrijfsysteem. U kunt inloggen met uw Mediq-account. In het voorschrijfsysteem kunt u makkelijk zoeken naar een product, de ingangsdatum van een machtiging bepalen en machtigingen op elkaar laten aansluiten. 

  • Afspraken met alle zorgverzekeraars

  • Wij bezorgen maandelijks 10.000 pakketjes aan huis

  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6

Samen zorgen voor effectieve wondgenezing

Samen geven we de beste zorg

Complexe wonden moeten professioneel worden verzorgd, zodat ze zo snel mogelijk genezen. En belangrijker, zodat uw patiënt zo goed mogelijk de draad weer kan oppakken. Complexe wondzorg is daarom altijd maatwerk. Waarbij u als behandelaar en als expert op basis van uw ervaring de keuze maakt voor de inzet van wondverzorgingsmaterialen. Bij het maken van de keuze voor materialen denken we graag met u mee.

Zorgprogramma Wondregie

Wondregie is ons zorgprogramma dat wondconsulenten en wijkverpleegkundigen ondersteunt bij het behandelen van wonden. Wondregie is ontwikkeld op verzoek van zorgverzekeraar Zilveren Kruis en in samenwerking met thuiszorgorganisatie Aafje, MOB, Beweging 3.0, Opella, Pieter van Foreest en Rivas Thuiszorg. Het doel van Wondregie is dat complexe wonden sneller genezen.

We zijn er voor u

Goede zorg gaat verder dan alleen het leveren van de juiste producten voor elke patiënt. Aandacht, vakmanschap en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, zijn eveneens onmisbaar. Wij besteden daarom veel aandacht aan kennisoverdracht en educatie. Om u als professional te kunnen faciliteren. Zodat u kunt blijven leren. Van ons, maar vooral ook van elkaar.

Verantwoordingsformulier

De meeste benodigdheden voor wondzorg zijn opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering van uw patiënten. Om aanspraak te kunnen maken op medische hulpmiddelen, hebben zij echter een verantwoording (ook wel machtiging genoemd) van u als behandelaar nodig. De zorgverzekeraar geeft op basis van uw verantwoording een machtiging af voor het gebruik van medische hulpmiddelen voor een bepaalde periode. U kunt de verantwoording rechtstreeks doorgeven via het voorschrijfsysteem of aan ons mailen.