Informatie over wondzorg via Mediq

Man en vrouw zitten in auto en lezen een routekaart

Uw complexe wond, onze zorg

Welkom bij Mediq. Een complexe wond hebben is een serieuze, maar vooral een vervelende aandoening. Daarom delen we kennis die ondersteunt bij het herstel en hebben we een breed assortiment wondzorgmaterialen. Uw behandelend arts of wondverpleegkundige bestelt deze materialen voor u. Wij leveren de materialen in hoeveelheden die uw voorschrijver bepaalt. In Mijn Mediq kunt u ons aanbod wondzorgproducten bekijken.

Ons assortiment wondzorgmaterialen

Als u gebruik maakt van wondzorgmaterialen wilt u zeker weten dat het goed is geregeld. Wij bieden een compleet assortiment wondproducten. Van traditionele verbandmiddelen zoals gaasjes en absorberende verbanden tot materialen voor complexe huidwonden. Heeft u een vraag over een product? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. 

Vergoeding van uw wondmateriaal

Mediq heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Hierdoor kunnen we snel, landelijk en in veel gevallen vergoed leveren. Wilt u weten of uw wondmaterialen worden vergoed?
Wondverpleegkundige helpt patiƫnt

Wondzorg Kenniscentrum

Een complexe wond hebben is een serieuze, maar vooral een vervelende, aandoening. Gelukkig kunt u een snellere genezing bevorderen door goed de adviezen op te volgen. Ook kunt u dingen doen die ervoor zorgen dat de kans kleiner wordt dat u in de toekomst nieuwe wonden krijgt. In ons Wondzorg Kenniscentrum vindt u alle informatie die u kan helpen bij uw herstel.