Mediq voor huisartsen

arts bij computer met het  huisartsenportaal geopend

Samen bieden we de juiste zorg op de juiste plaats

Mediq ondersteunt mensen in hun thuissituatie met de juiste medische hulpmiddelen bij diabetes-, continentie-, stoma-, luchtweg-, wondzorg en medische voeding. Wij bieden een compleet assortiment aan producten, leveren advies op maat en hebben een eenvoudig voorschrijfportaal. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars dus iedereen is bij ons welkom. We verzorgen alle declaraties en leveren snel bij u in de praktijk of bij de patiënt thuis. Met onze slimme zorgoplossingen ondersteunen wij u bij het snel en eenvoudig voorschrijven. Zo houdt u tijd over voor wat echt belangrijk is. Aandacht voor uw patiënt.

  • Verkorte machtigingen voor indicatiecodes B1, B3, B4

  • Startpakketten diabetes, katheterzorg en absorberend materiaal op voorraad in uw praktijk

  • De praktijkondersteuner of assistente kan voorschrijven onder uw supervisie

  • Snel en eenvoudig voorschrijfportaal

  • Teruglevering van wondmateriaal naar de praktijk

  • Meerwaarde voor uw patiënt

  • Voor uw praktijk

Meerwaarde voor uw patiënt

Natuurlijk bent u altijd op zoek naar het allerbeste voor uw patiënt. Mensen met een chronische aandoening zijn het meest gebaat bij zorg in hun eigen vertrouwde omgeving. Thuis voel je je immers het prettigst. Daarom leveren we naast medische hulpmiddelen ook zorgprogramma’s en e-health toepassingen die mensen met een chronische aandoening helpen om een behandeling in hun eigen thuisomgeving voort te zetten. Dit draagt bij aan de zelfredzaamheid, therapietrouw en kwaliteit van leven van de patiënt.

Meerwaarde voor uw praktijk

Naast een breed scala aan medische hulpmiddelen bieden we verschillende diensten om u en uw praktijk zo goed mogelijk te ondersteunen. We geven u advies op maat bij praktijkinrichting en bieden verschillende opties voor technische ondersteuning. Daarnaast wordt het bijhouden van uw voorraadkast nog efficiënter door onze scanmodule. Uw patiënten kunt u voor declarabele zorg bij ons aanmelden via Zorgdomein, maar ook snel en eenvoudig via ons voorschrijfsysteem. 

Wilt u meer informatie of een demo aanvragen voor uw praktijk?

Wij helpen u graag verder. Selecteer het onderwerp waar u informatie over wilt ontvangen. Vul daarna uw contactgegevens in en een van onze accountmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op. Velden met een * zijn verplicht, het formulier kan niet verzonden worden wanneer deze velden niet ingevuld zijn.*Zie voor meer informatie ons privacybeleid.
Vragen?

Vragen over inloggen, bestellingen of advies nodig?
Bel met onze zorgadvieslijn 088-888 9405
Speciaal voor zorgprofessionals