Mediq voor huisartsen

Er zijn voor een ander is het mooiste dat er is

twee vriendelijk kijkende zorgprofessionals

Aandacht doet wat met je

Zorg verlenen begint met aandacht. Aandacht voor de mens achter de patiënt of collega. Maar tegenwoordig lijkt het alsof er alleen aandacht kan zijn als er tijd over is. De impact van aandacht is opmerkelijk. Het versnelt herstel. Vermindert klachten. Vergroot weerstand. Houdt scherp. Geeft rust. En maakt sterker. Aandacht doet meer dan we denken. Of je het nou geeft of ontvangt, aandacht maakt ons meer mens. Daarom doen wij alles voor meer aandacht in de zorg. 

arts bij computer met het  huisartsenportaal geopend

In uw praktijk draait alles om mensen

Om de patiënten die bij u komen met een klacht of vraag over hun gezondheid. Het allerbeste dat u hen kunt bieden, is aandacht en een zo aangenaam mogelijk zorgpad met daar bij de juiste hulpmiddelen. Bij Mediq helpen we u om altijd de juiste zorg op de juiste plaats te bieden. Met slimme oplossingen voor uw praktijk en uw patiënten.

Moeder en dochter bestellen eenvoudig online via Mijn Mediq op mediq.nl

Voorschrijfsysteem voor huisartsenpraktijken

Meld uw patiënt snel en eenvoudig aan voor diabetes-,
continentie-, luchtweg- en wondzorg, preventie en medische voeding.

Man zit op een stoel en praat via zijn telefoon met een Mediq health coach

Mediq Health Coach - de digitale GLI

Breng uw patiënt fysiek en mentaal beter in balans met Mediq
Health Coach, de digitale gecombineerde leefstijlinterventie (GLI).

  • Voor uw praktijk

  • Meerwaarde voor uw patiënt

Meerwaarde voor uw praktijk

Naast een breed scala aan medische hulpmiddelen bieden we verschillende diensten om u en uw praktijk zo goed mogelijk te ondersteunen. We geven u advies op maat bij praktijkinrichting en bieden verschillende opties voor technische ondersteuning. Daarnaast wordt het bijhouden van uw voorraadkast nog efficiënter door onze scanmodule. Uw patiënten kunt u voor declarabele zorg bij ons aanmelden via Zorgdomein, maar ook snel en eenvoudig via ons voorschrijfsysteem. 

Meerwaarde voor uw patiënt

Natuurlijk bent u altijd op zoek naar het allerbeste voor uw patiënt. Mensen met een chronische aandoening zijn het meest gebaat bij zorg in hun eigen vertrouwde omgeving. Thuis voel je je immers het prettigst. Daarom leveren we naast medische hulpmiddelen ook zorgprogramma’s en e-health toepassingen die mensen met een chronische aandoening helpen om een behandeling in hun eigen thuisomgeving voort te zetten. Dit draagt bij aan de zelfredzaamheid, therapietrouw en kwaliteit van leven van de patiënt.

Wilt u meer informatie?

Wij helpen u graag verder. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Velden met een * zijn verplicht, het formulier kan niet verzonden worden wanneer deze velden niet ingevuld zijn.*Zie voor meer informatie ons privacybeleid.
Vragen?

Vragen over inloggen, bestellingen of advies nodig?
Bel met onze zorgadvieslijn 088-888 9405
Speciaal voor zorgprofessionals