Mediq is er voor uw praktijk

Goede zorg is meer dan medische kennis en een luisterend oor. Het is een samenspel van veel factoren. Eén daarvan is de levering van medische hulpmiddelen, diagnostische apparatuur en praktijkinrichting. Dit stelt u in staat om uw praktijk zo goed mogelijk te voeren. Met een uitgekiend assortiment, een gebruiksvriendelijk bestelsysteem, deskundige adviseurs en technische ondersteuning helpt Mediq u hier graag bij. Naast het leveren van een breed aanbod aan medische hulpmiddelen, zetten wij ons elke dag in om zorgoplossingen te ontwikkelen voor u en uw patiënten met een chronische aandoening. Zoals met ons slimme voorschrijfsysteem, patiëntportaal en zorgprogramma's die zorg naar huis brengen. 

 • Een slim voorschrijfsysteem én bestelsysteem voor uw eigen praktijk

 • Deskundige adviseurs en technische ondersteuning

 • Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,5

Slim voorschrijfsysteem voor huisartsen

In het Mediq Voorschrijfsysteem vindt u alle medische hulpmiddelen en serviceartikelen overzichtelijk bij elkaar. Inclusief een compleet digitaal dossier van uw patiënt met informatie over de machtigingsperiode en bestellingen. Met voorgesorteerde materialen voor veel voorkomende indicaties en handige beslisbomen heeft u snel het juiste hulpmiddel gevonden. Ook is het mogelijk uw POH-er te laten voorschrijven onder uw supervisie. Mediq bezorgt uw bestelling veilig, discreet én vergoed thuis bij uw patiënt.

 • 24/7 inzicht in de status van een bestelling

 • Eén voorschrijfsysteem voor alle medische hulpmiddelen

 • Recepten uploaden via uw telefoon

We helpen u graag met onze diensten:

 • Technische Service
  U moet blindelings kunnen vertrouwen op uw apparatuur. Laat uw apparatuur daarom regelmatig controleren, ijken en waar nodig repareren. Hiermee verlengt u de levensduur en voorkomt u foutieve diagnoses en onveilige werksituaties. Wij helpen u graag met technische ondersteuning en onderhoud door onze gekwalificeerde technici. Lees meer
 • Praktijkinrichting & Advies

  Wilt u uw praktijk opnieuw inrichten, heeft u verbouwplannen of wilt u de logistiek voor uw praktijk verbeteren? Op basis van uw wensen adviseren wij u kosteloos over de inrichting, producten, montage en eventuele bouwvoorzieningen. Ook helpen we u graag bij de projectcoördinatie.

  Klik hier voor meer informatie

 • Studenten & Educatie

  Huisartsen in opleiding (HAiO) staan nog helemaal aan het begin van hun carrière als huisarts en worden geconfronteerd met een zeer ruime keuze aan apparatuur en medische hulpmiddelen. Wat past het beste bij jouw situatie? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Mediq ondersteunt je graag met productadvies en mooi aanbiedingen.

  Bekijk onze aanbieding

 • Lease Autoclaaf

  De aanschaf van diagnostische apparatuur kan heel kostbaar zijn. Toch zijn deze apparaten nodig om goede zorg te kunnen verlenen. Om u te helpen biedt Mediq u de mogelijkheid om een autoclaaf te leasen voor een vast bedrag per maand.

  Meer informatie

 • Echografie

  Met echografie stelt u snel de juiste diagnose en bijbehorend behandelplan op. Ook kunt u uw patiënten veel gerichter doorverwijzen naar een specialist. Bij Mediq heeft u een ruime keuze. Tijdens onze live demonstraties krijgt u uitleg en kunt u de apparaten uit proberen. Bij uw in de praktijk, op een locatie naar wens of in onze showroom in De Meern.

  Bekijk ons assortiment

 • Voorschrijfsysteem
  In ons voorschrijfsysteem vindt u alle hulpmiddelen voor uw patiënten met een chronische aandoening overzichtelijk op één plek. Slimme beslisbomen geven u een productadvies en u heeft 24/7 inzicht het patiëntdossier, bestel- en machtigingsinformatie. Mediq bezorgt de hulpmiddelen snel en discreet af bij uw patiënten thuis.

  Registreren

  Meer informatie

 • Webshop & Online Catalogus

  In onze webshop vindt u een compleet overzicht van alle hulpmiddelen die u nodig heeft om de juiste zorg te bieden in uw praktijk en veilig te werken. U kunt hier snel en eenvoudig een bestelling plaatsen voor uw praktijk of uw bestelstatus inzien. Met extra’s zoals onze scanmodule  om u te helpen met het voorraadbeheer in uw praktijk. 

  Bezoek de webshop

 • Scanmodule voor slim voorraadbeheer

  Met onze scanmodule heeft u geen omkijken meer naar uw voorraad. Wij zorgen dat uw voorraadruimte wordt voorzien van barcodes en geven u een barcodescanner. U scant de artikelen die u nodig heeft en vult hiermee automatisch uw winkelmand. U kunt er ook voor kiezen om producten te scannen bij gebruik. Dan zorgen wij dat u netjes een besteladvies krijgt op basis van uw verbruik. Het gebruik van deze module en de barcodescanner is gratis voor klanten van Mediq. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Mediq brengt vergoede zorg bij uw patiënten thuis

Mediq heeft een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland. Uw patiënt kan vertrouwen op een snelle, landelijke levering en ondersteuning van de professionele verpleegkundigen van Mediq. Geheel vergoed. Patiënten kunnen zich heel gemakkelijk aanmelden op de website van Mediq om klant te worden of telefonisch contact met ons opnemen. Wij regelen de rest. U hoeft hier niets voor te doen.

Blijven hulpmiddelen in 2021 vergoed?

Vergoedingen 2021; een belangrijk thema in de zorg. Zorgverzekeraars zoals Zilveren Kruis passen in 2021 nieuwe regels toe voor de uitgifte van medische hulpmiddelen. Hierdoor worden diabetes-, incontinentie-, stoma- en verbandmaterialen en medische voeding (DISVV) mogelijk niet langer vergoed aan uw patiënt. Wat betekent dit voor u en uw patiënten vanaf 2021?

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Velden met een * zijn verplicht, het formulier kan niet verzonden worden wanneer deze velden niet ingevuld zijn.*Zie voor meer informatie ons privacybeleid.
Vragen?

Vragen over inloggen, bestellingen of advies nodig?
Bel met onze zorgadvieslijn 088-888 9405
Speciaal voor zorgprofessionals