Health coach app

Mediq Health Coach - de digitale GLI

Natuurlijk bent u altijd op zoek naar het allerbeste voor uw patiënt. Breng uw patiënt fysiek en mentaal beter in balans met Mediq Health Coach, de digitale gecombineerde leefstijlinterventie.

Meerwaarde voor u en uw praktijk

Samen werken aan betere zorg

Naast een breed scala aan medische hulpmiddelen bieden we programma’s die zorg dichter bij uw patiënt brengen. In élke fase van het zorgpad: van diagnose tot behandeling. We werken nauw samen met zorgaanbieders en -verzekeraars om zorg zo goed, slim en efficiënt mogelijk in te richten. Bijvoorbeeld met nieuwe zorgtechnologie en e-health toepassingen die mensen met een chronische aandoening helpen om een behandeling in hun eigen thuisomgeving voort te zetten.

  • Een slim voorschrijfsysteem én bestelsysteem voor uw eigen praktijk

  • Deskundige adviseurs en technische ondersteuning

  • Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,5

Voorschrijfsysteem voor huisartsen

Complete ondersteuning bij zorg naar huis

Heeft uw patiënt thuis medische hulpmiddelen en begeleiding nodig? Het enige dat u hoeft te doen, is hem of haar aanmelden in ons hulpmiddelenvoorschrijfsysteem. Wij zorgen voor snelle en discrete levering en voor de afhandeling met de zorgverzekeraar. Uiteraard kunt u het patiëntdossier en alle relevante bestel- en machtigingsinformatie 24/7 inzien. Ook kunt u het verloop van een aantal therapieën online monitoren. Daarnaast bieden we uw patiënt ondersteuning met ons online patiëntportaal, innovatieve zorgprogramma’s en persoonlijke begeleiding door BIG-geregistreerde verpleegkundigen. Zowel thuis als op afstand via beeldzorg.

  • 24/7 inzicht in de status van een bestelling

  • Eén voorschrijfsysteem voor alle medische hulpmiddelen

  • Recepten uploaden via uw telefoon

Meer gemak in uw praktijk

We helpen u graag met de (her)inrichting van uw praktijk en de aanschaf van diagnostische apparatuur. We adviseren hier kosteloos over en hebben gekwalificeerde technici in dienst die uw apparatuur installeren en onderhouden. Daarnaast bieden we gebruiksvriendelijke digitale oplossingen om zorghulpmiddelen voor te schrijven, medische en facilitaire verbruiksmaterialen te bestellen en uw praktijkvoorraad te beheren. Alles om minder tijd kwijt te zijn aan inkoop en administratie en méér aandacht aan uw patiënten te kunnen geven.

Advies en training van zorgexperts

Onze productspecialisten geven u deskundig advies en uitleg over onze producten en het gebruik ervan. Bijvoorbeeld in de vorm van een live demonstratie van echoapparatuur bij u op locatie of bij ons in De Meern. Via ons Learning Center heeft u altijd toegang tot actuele informatie op meerdere zorggebieden. Hier kunt u geaccrediteerde trainingen en e-learnings volgen die direct toepasbaar zijn in uw dagelijkse praktijk. Klik hier voor meer informatie.

Alles in huis om u te ondersteunen

Eén voorschrijfsysteem voor alle medische hulpmiddelen

In ons voorschrijfsysteem vindt u medische hulpmiddelen voor verschillende zorggebieden overzichtelijk bij elkaar. Met de slimme keuzehulp bestelt u snel en eenvoudig het juiste product voor uw patiënt.

Technische support en onderhoud

Het is belangrijk dat u kunt vertrouwen op een correcte en veilige werking van uw medische apparatuur. Onze technische specialisten komen daarom langs voor controle, onderhoud en eventueel benodigde reparaties. Hiermee verlengt u de levensduur en voorkomt u foutieve diagnoses.

Geaccrediteerde trainingen via Mediq Learning Center

Het Mediq Learning Center is een onafhankelijk kennisinstituut voor en door professionals in de zorg voor chronisch zieken. Hier kunt u terecht voor klassikale trainingen, workshops, klinische lessen en e-learnings die u in uw eigen tempo kunt volgen. Kijk hier voor het opleidingsaanbod.

Advies en begeleiding bij uw praktijkinrichting

Hebt u plannen om uw praktijk te verbouwen of de logistiek te verbeteren? Mediq adviseert u kosteloos over de praktijkuitrusting en begeleidt u bij de aanschaf van medische apparatuur. In onze showroom in De Meern maakt u vrijblijvend kennis met de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Webshop voor uw complete praktijkuitrusting

Onze webshop PlusPunt biedt een breed assortiment medische apparatuur en verbruiksartikelen, met exclusieve distributies en eigen merken. Van sterilisatiematerialen tot onderzoeksbanken en van bloeddrukmeters tot autoclaven.

Slim voorraadbeheer met onze handige scanmodule

Als klant van Mediq kunt u gratis onze handige scanmodule gebruiken. Hiermee kunt u snel artikelen bestellen, krijgt u besteladvies op basis van uw verbruik en actuele voorraad en hebt u uw praktijkvoorraad altijd op orde.

Verpleegkundige controleert diabetes bij mannelijke patiënt
Meerwaarde voor uw patiënt

Een geëffend transmuraal zorgpad

In het Mijn Mediq patiëntportaal kunnen uw patiënten gemakkelijk medische hulpmiddelen bestellen. Telefonisch bestellen via onze klantenservice kan uiteraard ook. Onze deskundige medewerkers helpen uw patiënten graag verder en beantwoorden alle vragen over onze producten en diensten. En de vergoeding? Mediq heeft contracten met alle zorgverzekeraars en handelt de declaraties rechtstreeks af. Hier heeft uw patiënt dus geen omkijken naar.

  • Advies en instructie aan uw patiënt

  • BIG-geregistreerde verpleegkundigen

  • Ruim 120 jaar ervaring in het leveren van zorg

Persoonlijke aandacht van gespecialiseerde verpleegkundigen

Ons landelijke team gespecialiseerde verpleegkundigen staat dagelijks klaar om patiënten te begeleiden naar meer zelfredzaamheid en betere therapietrouw. Ze helpen patiënten met advies en instructies over het gebruik van medische hulpmiddelen en ondersteunen bij vragen of problemen. Zowel tijdens huisbezoeken als telefonisch en via beeldzorg. Al onze verpleegkundigen zijn BIG-geregistreerd en handelen volgens de Vilans KICK-protocollen.

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Velden met een * zijn verplicht, het formulier kan niet verzonden worden wanneer deze velden niet ingevuld zijn.*Zie voor meer informatie ons privacybeleid.
Vragen?

Vragen over inloggen, bestellingen of advies nodig?
Bel met onze zorgadvieslijn 088-888 9405
Speciaal voor zorgprofessionals