Omgaan met een stoma

Vader en zoon in keuken zijn gerustgesteld omdat ze klant zijn bij Mediq

Uw hulpmiddelen, onze zorg

Als u gebruik maakt van stomamaterialen, wilt u zeker weten dat het goed geregeld is. Kies daarom voor Mediq. Wij bezorgen thuis, regelen de vergoeding en helpen bij al uw vragen. Wilt u ook klant worden? Wij verwelkomen u graag!

Stomazorg Kenniscentrum

Het aanleggen van een stoma is een ingrijpende gebeurtenis die uw leven aanzienlijk kan veranderen. Wij helpen u om uw leven zoveel mogelijk te leiden zoals u deed toen u geen stoma had. In het Stomazorg Kenniscentrum vindt u alle informatie die u nodig heeft om goed met een stoma te kunnen omgaan en op úw manier te leven.     

Producten bestellen

Als klant van Mediq bestelt heel gemakkelijk online via Mijn Mediq. Via uw persoonlijke bestelkaart kiest u wat u nodig heeft. U kunt uw producten de volgende dag al in huis hebben.

  • Klanten beoordelen onze service met een 8.5

  • Discrete bezorging aan huis

  • Samenwerkingsovereenkomsten met alle zorgverzekeraars

Mediq StomaRegie

StomaRegie is een innovatief zorgprogramma waarin ziekenhuizen, stomadragers en Mediq samenwerken om de ziekenhuiszorg en de zorg thuis te verbinden. StomaRegie draait om zelfredzaamheid en ondersteunt u en uw stomaverpleegkundige met praktische middelen en kennis. Zo kunt u uw leven na het aanleggen van een stoma weer snel oppakken. Wel zo prettig.