Informatie over stomamateriaal bestellen bij Mediq

stoma en moeder

Een stoma mag uw leven niet ontregelen

Welkom bij Mediq, uw betrouwbare partner voor stomazorg. Het aanleggen van een stoma is een ingrijpende gebeurtenis die uw leven aanzienlijk kan veranderen. We staan voor u klaar met deskundige kennis en stomamaterialen. Van stomazakken tot huidverzorgingsproducten. Mediq biedt stomamaterialen voor colostoma’s, ileostoma’s en urostoma’s. Als klant van Mediq bestelt u heel gemakkelijk online via Mijn Mediq. U kunt uw producten de volgende dag al in huis hebben.

  • Snelle en complete levering, discreet aan huis bezorgd

  • Contracten met alle zorgverzekeraars

  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Ons assortiment stomamaterialen

Als u gebruik maakt van stomahulpmiddelen wilt u zeker weten dat het goed is geregeld. Wij denken mee over de beste oplossing voor uw situatie en bieden een compleet assortiment speciale hulpmiddelen voor uw stoma. Heeft u een vraag over een product? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. 

Stomamaterialen bestellen in Mijn Mediq

Bent u klant bij Mediq? Uw artikelen bestelt u eenvoudig in onze webshop. Na het plaatsen van uw bestelling in Mijn Mediq ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Staat uw bestelling klaar om te verzenden? Dan ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens en de verwachte bezorgtijd. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

Vergoeding van uw stomamateriaal

Mediq heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Hierdoor kunnen we snel, landelijk en in veel gevallen vergoed leveren. De meeste stomamaterialen, zoals opvangzakjes en plakken, worden vergoed vanuit uw basisverzekering. Wilt u weten of uw stomahulpmiddelen worden vergoed?
Zelfverzekerd voor je stoma zorgen
Informatie, tips en adviezen op één plek

Stoma Kenniscentrum

Het aanleggen van een stoma is een ingrijpende gebeurtenis die uw leven aanzienlijk kan veranderen. Wij helpen u om uw leven zoveel mogelijk te leiden zoals u deed toen u geen stoma had. In het Stoma Kenniscentrum vindt u alle informatie die u nodig heeft om goed met een stoma te kunnen omgaan en op uw manier te leven.     

Mediq StomaRegie

StomaRegie is een innovatief zorgprogramma waarin ziekenhuizen, stomadragers en Mediq samenwerken om de ziekenhuiszorg en de zorg thuis te verbinden. StomaRegie draait om zelfredzaamheid en ondersteunt u en uw stomaverpleegkundige met praktische middelen en kennis. Zo kunt u uw leven na het aanleggen van een stoma weer snel oppakken. Wel zo prettig.