Partner voor artsen en diëtisten

Diëtist vraagt online medische voeding aan via het Mediq voorschrijfsystgeem

Medische voeding voorschrijven. Ontdek de meerwaarde van Mediq

Bij Mediq hebben we alles in huis voor medische voedingszorg. Met ons brede en specialistische assortiment medische voedingsproducten en toedieningsmaterialen heb je altijd een passende oplossing voor uw patiënten. Maar we doen meer. Onze dienstverlening is gericht op maximale ondersteuning en het creëren van meerwaarde voor u én uw patiënten. U schrijft medische voeding eenvoudig voor via ons voorschrijfsysteem. In het voorschrijfsysteem kunt u makkelijk zoeken naar een product, de ingangsdatum van een machtiging bepalen en machtigingen op elkaar laten aansluiten. Nog geen account? Ontdek onze meerwaarde en ontvang via onze instapservice persoonlijke ondersteuning bij het starten met voorschrijven via ons voorschrijfsysteem.

  • Minder administratie, meer aandacht voor de patiënt 

  • Snel en eenvoudig voorschrijven met behulp van handige tips en instructies

  • Voor iedere patiënt een oplossing met dank aan ons unieke assortiment drinkvoeding, sondevoeding en dieetpreparaten

  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Meer resultaat met Voedingstherapie Plus

Mediq ondersteunt je graag bij het verbeteren van de therapietrouw van je patiënten. Met ons zorgprogramma Voedingstherapie Plus maken we het zo aangenaam mogelijk om drinkvoedingstherapie te volgen én vol te houden:
  • Ons team van experts heeft periodiek contact met je patiënt om te evalueren en tips, recepten en antwoord te geven op praktische vragen.
  • Als behandelaar houd jij de regie en kun je het verloop van de therapie bij je patiënten op afstand monitoren via ons voorschrijfsysteem.
  • Ook krijg je een seintje wanneer interventie nodig is. 

Uit onderzoek is gebleken dat de therapietrouw met Voedingstherapie Plus na de eerste maand gemiddeld met 20 procent stijgt.

Man drinkt zijn medische drinkvoeding thuis

Wat doen wij voor uw patiënt

We leveren drinkvoeding, sondevoeding, totale parenterale voeding (TPV), dieetpreparaten en medische hulpmiddelen. En als dat nodig is, brengen we de zorg ook naar huis. We regelen alles snel, maar vooral goed. Zodat de levering van de voeding en de eventuele pomp, toebehoren en verpleegkundige instructie vlot plaatsvindt en is afgestemd met alle betrokkenen. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw patiënt snel kan starten en dat de voedingstherapie goed is geregeld.

Meer kennis door training en instructie

Met onze trainingen helpen we u om de deskundigheid van uw verpleegkundigen te verhogen. Bijvoorbeeld met een training over het toedienen van sondevoeding of het leren omgaan met medische apparatuur.

Downloads

Hier vindt u formulieren die zorgprofessionals vaak nodig hebben. Bijvoorbeeld machtigingsformulieren en aanvraagformulieren.