Uw partner voor luchtwegzorg thuis

Zorgprofessional schrijft voor achter laptop via het voorschrijfsysteem van Mediq

Luchtwegartikelen voorschrijven

Artikelen voor uw patiënt schrijft u eenvoudig voor via ons voorschrijfsysteem. U kunt inloggen met uw Mediq-account. In het voorschrijfsysteem kunt u makkelijk zoeken naar een product, de ingangsdatum van een machtiging bepalen en machtigingen op elkaar laten aansluiten. 

  • Deskundige ondersteuning voor u en uw patiënt

  • Uw patiënt is bij ons in vertrouwde handen

  • Vergoeding via bijna alle zorgverzekeraars

Man slaapt in bed met een CPAP-masker

Samen geven we de beste zorg aan uw patiënten

We zijn gespecialiseerd in complexe en intensieve zorg thuis. Wij ondersteunen u bij (P)OSA-therapie, slaapdiagnostiek, verneveltherapie, slijm uitzuigen, thuismonitoring en thuisbeademing. Kiezen voor Mediq is kiezen voor betrouwbaarheid, ervaring en innovatie. We vullen uw zorg aan met maatwerk, een breed assortiment en deskundige ondersteuning.

Moeder helpt kind bij het gebruik van een vernevelaar

Verneveltherapie met antibiotica

Verneveltherapie met antibiotica is snel, goed en gemakkelijk geregeld via Verneveltherapie Plus van Mediq. U kunt via één loket de vernevelaar, toebehoren en medicatie aanvragen. Snel en simpel. U profiteert van meer voorschrijfgemak en uw patiënt van exact de juiste ondersteuning die nodig is bij de therapie.

Verpleegkundige ontvangt instructie over over medische apparatuur

We zijn er ook voor verpleegkundigen

We helpen u graag om de deskundigheid van uw verpleegkundigen te verhogen op het gebruik van vernevelapparatuur. Hiervoor geven we regelmatig trainingen in ons Mediq Learning Center.