Mediq voor verloskundigen

Samen voor goede zorg

Online bestellen

Maak een account aan en plaats snel en eenvoudig uw bestelling.

  • Gratis bezorging vanaf €100,-

  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6

  • Spaarprogramma Health Points

  • Veilig en achteraf betalen

Wat kunnen we voor u betekenen?

Goede geboortezorg is meer dan passende begeleiding en een geslaagde bevalling. Het is een samenspel van veel factoren. Eén daarvan is de levering van behandelmaterialen, medicatie, diagnostische apparatuur en praktijkinrichting. Met de juiste materialen en instrumenten en slimme logistiek kunt u uw praktijk zo goed mogelijk voeren. Zo blijft er meer tijd over voor persoonlijke aandacht voor uw cliënt. Dát is het steentje dat Mediq wil bijdragen aan goede geboortezorg. Met een uitgekiend assortiment, een gebruiksvriendelijk bestelsysteem, deskundige adviseurs en technische ondersteuning helpen wij verloskundigen om zorg te verlenen.  

Echografie in de praktijk

Tijdens een zwangerschap is echografie een belangrijk hulpmiddel om de gezondheid van het kindje in de gaten te houden. Welk apparaat past het beste bij uw gebruikswensen? Wij adviseren u graag over de apparatuur, het technisch onderhoud en financieringsopties.

Hoe maak ik een afspraak voor technisch onderhoud?

Stuur een e-mail naar serviceplanning@mediq.comof neem contact op via telefoonnummer 030 282 1692.

Hoe vraag ik een demonstratie van een echografiesysteem aan?

Een demonstratie bij u in de praktijk, op een centrale locatie met collega’s uit de regio of in onze showroom in De Meern: aan u de keuze. Stuur een mail naar cs.eerstelijn@mediq.com om een afspraak te maken.