Aanmeldformulier gebruiksonderzoek zorgprofessional

Velden met een * zijn verplicht, het formulier kan niet verzonden worden wanneer deze velden niet ingevuld zijn.

Mediq gebruikt deze gegevens voor relatiebeheer en om relevante informatie met u te delen over gebruiksonderzoeken van Mediq. Zie voor meer informatie ons privacybeleid op https://mediq.nl/over-ons/privacy.

U heeft de mogelijkheid Mediq te verzoeken uw persoonsgegevens te wijzigen of deze te laten verwijderen voor benadering omtrent deelname aan gebruiksonderzoek. Indien u niet (langer) instemt met de verwerking van uw persoonsgegevens, betekent dit automatisch dat u niet meer benaderd zal worden met verzoek tot deelname aan gebruiksonderzoeken van Mediq. U kunt de hiervoor beschreven rechten uitoefenen en vragen stellen hierover door contact op te nemen via gebruiksonderzoek@mediq.com

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er wanneer ik mij aanmeld voor gebruiksonderzoek bij Mediq?

Als u zich aanmeldt voor gebruiksonderzoeken nemen we u op in ons deelnemersbestand. Voor elk gebruiksonderzoek selecteren we eerst deelnemers die in aanmerking komen en sturen hun een uitnodiging om mee te doen. Als u een uitnodiging krijgt, geeft u dus zelf aan of u mee wilt doet. Pas daarna is uw deelname officieel. U kunt u hier altijd van afzien.

Hoe ziet gebruiksonderzoek van Mediq eruit?

Mediq doet verschillende soorten gebruiksonderzoeken. We kunnen u bijvoorbeeld uitnodigen voor een interview of panelsessie. Ook kunnen we u vragen om een survey in te vullen of om een nieuw ontwerp te testen. Gebruiksonderzoeken worden meestal online en dus op afstand uitgevoerd, soms met en soms zonder begeleiding van een moderator. Wanneer een gebruiksonderzoek niet online uitgevoerd kan worden, nodigen wij u uit op een locatie of komen we bij u langs als dat uw voorkeur heeft.


Hoe gaat Mediq om met feedback die ik geef tijdens gebruiksonderzoek?

Vanzelfsprekend gaan we zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en uw feedback: uw privacy en veiligheid staan voorop. Uw feedback is alleen beschikbaar voor Mediq en wordt maximaal twee jaar bewaard.

Hoe meld ik mij af voor deelname aan gebruiksonderzoek?

Als u niet langer uitgenodigd wilt worden voor gebruiksonderzoeken, kunt u dit eenvoudig aangeven door een mail te sturen naar gebruiksonderzoek@mediq.com. U gegevens worden dan door ons verwijderd uit het deelnemersbestand.


Niet gevonden wat u zocht?

Staat uw vraag er niet bij? We hebben nog veel meer vragen en antwoorden voor u verzameld in onze Hulprubriek.