Online voorschrijven

Wij maken het u graag gemakkelijk

We bieden een breed scala aan gespecialiseerde hulp, voor diabetes-, stoma-, continentie- en luchtwegzorg. Maar ook voor medische voeding, wondzorg en infuustherapie. Via onze voorschrijfsystemen kunt u online de juiste zorg voor uw patiënt aanvragen. In het voorschrijfsysteem heeft u een compleet digitaal dossier. Ook multidisciplinair aanvragen is mogelijk. Kies hieronder de zorg die u wilt voorschrijven om in te loggen op het bijbehorende voorschrijfsysteem.

  • Snel en gebruiksvriendelijk

  • Voorgeselecteerde materialen voor veel voorkomende indicaties

  • Altijd inzicht in bezorgingsstatus

  • Overdragen naar collega's van patiënt

Bekijk hier het filmpje over het gebruik van het Mediq Voorschrijfsysteem

Hulp nodig?

Wilt u weten hoe u een account aanvraagt voor ons voorschrijfsysteem? Of bent u uw wachtwoord vergeten?
Kijk op onze hulppagina voor veelgestelde vragen.

Wij helpen u graag!

Extranet

Het Extranet of Xtranet was het digitale voorschrijfsysteem van Mediq Tefa, Mediq CombiCare en Mediq Direct Diabetes. Inmiddels hebben we de producten, diensten, nieuws en informatie van Mediq Tefa, Mediq CombiCare en Mediq Direct Diabetes samengevoegd. Deze vindt u op mediq.nl. De vertrouwde functionaliteiten van Extranet vindt u daarom nu in de verbeterde online voorschrijfsystemen van Mediq. Met mediq.nl heeft u één centrale plek waar u zorgproducten kunt bestellen, informatie kunt vinden én hulpmiddelen of voeding kunt voorschrijven.

Klik op één van de categorieën bovenaan de pagina om u in te loggen of te registreren als gebruiker op ons voorschrijfsysteem.

Coupeuse aan het werk op de afdeling stomasteunbandage

Onze diensten

Om mensen met een chronische of ernstige ziekte te helpen, zorgen wij in de hele keten voor verbinding. We brengen de specialisten en diensten bij elkaar die patiënten meer autonomie en de beste zorg kunnen bieden, zodat iedereen is aangesloten en niemand over het hoofd wordt gezien.