Kwaliteitssysteem van Mediq

Medewerker Mediq aan het werk op de heftruck in het fulfillment center

Wij vinden het belangrijk dat u blindelings kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van onze producten en diensten. Daarom werken we met een streng kwaliteitssysteem dat NEN-EN-ISO 9001, NEN 7510 en NEN-EN-ISO 13485 gecertificeerd is. We ondersteunen u ook graag op het gebied van kwaliteits- en veiligheidsaspecten. Bijvoorbeeld door het geven van trainingen, het opstellen van protocollen en de juiste inzet van producten.

Ouder koppel is aan het tuinieren in een volkstuin.

Oog voor het milieu

Milieuverantwoord ondernemen heeft structureel onze aandacht. Ieder jaar stellen we doelen om de impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu te minimaliseren. Binnen Mediq hebben we een milieumanagementsysteem dat zorg draagt voor het voldoen aan de relevantie milieuwet- en regelgeving. Zo is ons fulfillment center in Bleiswijk gecertificeerd conform de internationale ISO 14001 norm. Maar ook binnen onze diensten zijn we voortdurend op zoek naar oplossingen om de impact van Mediq op het milieu te minimaliseren. Een extra kwaliteitsgarantie voor u!

Samenwerking met partners


Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het leveren van veilige en goede producten. Hierin werken we nauw samen met onze leveranciers. Van hen verwachten we dat zij meedenken en bijdragen aan het verbeteren van onze interne processen en onze diensten aan u. Ook verwachten we dat onze leveranciers onze gedragscode accepteren en naleven.

Meer informatie


Wilt u meer informatie over ons kwaliteitssysteem?

Neem contact met ons op. We helpen u graag.