Kwaliteitssysteem van Mediq

Medewerker Mediq aan het werk op de heftruck in het fulfillment center

Wij vinden het belangrijk dat u blindelings kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van onze producten en diensten. Daarom werken we met een streng kwaliteitssysteem dat NEN-EN-ISO 9001, NEN 7510 en NEN-EN-ISO 13485 gecertificeerd is. We ondersteunen u ook graag op het gebied van kwaliteits- en veiligheidsaspecten. Bijvoorbeeld door het geven van trainingen, het opstellen van protocollen en de juiste inzet van producten.

Ouder koppel is aan het tuinieren in een volkstuin.

Oog voor het milieu

Milieuverantwoord ondernemen heeft structureel onze aandacht. Ieder jaar stellen we doelen om de impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu te minimaliseren. Ons ISO 14001-certificaat toont aan dat we aan de milieuwet- en regelgeving voldoen. Een extra kwaliteitsgarantie voor u!

Samenwerking met partners


Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het leveren van veilige en goede producten. Hierin werken we nauw samen met onze leveranciers. Van hen verwachten we dat zij meedenken en bijdragen aan het verbeteren van onze interne processen en onze diensten aan u. Ook verwachten we dat onze leveranciers onze gedragscode accepteren en naleven.

Meer informatie


Wilt u meer informatie over ons kwaliteitssysteem?

Neem contact met ons op. We helpen u graag.