Wondverpleegkundige helpt patiënt

Breed assortiment aan wondverzorging en incontinentiemateriaal

Met ruim 20.000 producten in ons assortiment, zijn we de grootse aanbieder van medische hulpmiddelen. We bieden een zo breed mogelijk assortiment aan, zodat we elke klant kunnen bedienen. Als onafhankelijk merkleverancier vinden wij het belangrijk dat onze klanten een kosteneffectieve keuze maken met behoud van kwaliteit en tevredenheid. De producten van onze Mediq eigen merken KLINION: wondverzorging, persoonlijke bescherming, persoonlijke verzorging, diabeteszorg en ABSORIN incontinentiemateriaal, bieden u voldoende keuzemogelijkheden voor een gunstige prijs.

  • Brede keus in medische hulpmiddelen

  • A-merk kwaliteit voor scherpe prijs

  • Gemakkelijk in gebruik

  • Comfortabel voor uw patiënt

  • Eenvoudig te bestellen, producten op voorraad

Onze Mediq eigen merken

Klinion

Oplossingen voor vrijwel elke wondverzorging. Naast wondverzorging biedt Klinion ook hoogwaardige, betaalbare producten voor hygiëne en diabetes. Bescherming waar u van op aan kunt.

Absorin

Voor iedere situatie een passende oplossing bij incontinentieproblemen.

Curion

Afvoerende incontinentiematerialen waar u op kunt vertrouwen.

Cenaman

Kwalitatieve medische voedingsproducten.

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Velden met een * zijn verplicht, het formulier kan niet verzonden worden wanneer deze velden niet ingevuld zijn.

Mediq gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om contact met u op te nemen naar aanleiding van uw verzoek. Zie voor meer informatie ons privacybeleid.