Mediq voor revalidatiecentra

Opnieuw leren leven met een chronische aandoening

In uw revalidatiecentrum draait alles om uw cliënten. Mediq wil zorgverleners en cliënten zo goed mogelijk helpen bij het bieden van langdurige hulpmiddelenzorg, zoals continentiezorg. Voor uw client is het prettig te weten dat hij kan vertrouwen op de jarenlange ervaring en kennis van u en ons op het gebied van incontinentie of wondzorg. We zijn de grootste leverancier in Nederland van medische hulpmiddelen. Ook hebben we contracten met alle zorgverzekeraars. Iedereen is bij ons welkom!

Mediq ambassadeur HandbikeBattle 2024

Mensen met een ziekte of aandoening helpen om hun leven op hun manier te leiden vinden wij belangrijk. Daarom is Mediq trotse ambassadeur van de jubileumeditie van de Handbikebattle, een handbikewedstrijd voor mensen met een beperking. 

Zorgprofessional helpt man bij het zwemmen

Samen geven we de beste zorg

Een revalidatietraject is zeer ingrijpend. Het leven van uw client verandert van het ene op het andere moment. Alles wordt anders. Dan is het fijn om te weten dat Mediq alle kennis in huis heeft om u te ondersteunen bij het leveren van goede wond- en continentiezorg of op het gebied van darmspoelen. Onze zorgdeskundigen zijn beschikbaar voor intercollegiaal overleg en geven (product)advies, instructies of trainingen op maat. Maak kennis met de meerwaarde van Mediq voor u en uw client.

Onze diensten

Voorschrijfsysteem voor zorgprofessionals

Voorschrijfportaal

Met het Mediq voorschrijfportaal kan je met één inlog meerdere behandelgebieden voorschrijven én de juiste producten bestellen. Minder administratie en meer tijd voor zorg.

Pien avatar

Pien

Pien is een online tool die altijd een antwoord heeft op vragen van uw patiënt. Zo laat zij zien hoe uw patiënt met behulp van handige instructiefilmpjes (ook voor rolstoelgebruikers) zien hoe ze incontinentiematerialen het beste kan gebruiken in de eigen vertrouwde omgeving.

Zorgprofessional geeft patiënt startset voor incontinentie

Startsets

Onze Mediq Startsets voor zelfkatheterisatie. Hiermee kun je efficiënter je patiënt op weg helpen met het aanleren van katheteriseren.

Zorgprofessional achter bureau

Educatie

Het Mediq Learning Center is het kennisinstituut voor en door professionals in de zorg. Samen met professionals uit de praktijk werken wij aan kwalitatieve en geaccrediteerde scholing voor iedereen die in de zorg werkt.

Wilt u meer informatie voor revalidatiecentra?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. De gegevens in velden aangeduid met * hebben wij nodig om uw aanvraag te verwerken.

Mediq gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om contact met u op te nemen naar aanleiding van uw verzoek. Zie voor meer informatie ons privacybeleid.
Vragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Of wilt u direct contact met een van onze deskundige accountmanagers?