Kenniscentrum voor zorgprofessionals

Lachende dokter vrouw

Alle kennis over goede zorg op één plek

Goede zorg gaat verder dan alleen het leveren van de juiste producten voor elke patiënt. Ook aandacht, vakmanschap en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen zijn onmisbaar. Zodat we van elkaar en met elkaar blijven leren. In dit kenniscentrum vindt u daarom kennisartikelen, interviews met zorgprofessionals, casuïstiek, tips en blogs.

Leren van én met elkaar

Zorgprofessional achter bureau

Mediq Learning Center

Mediq Learning Center is het kennisinstituut voor en door professionals in de zorg. Samen met professionals uit de praktijk bieden wij kwalitatieve en geaccrediteerde scholing op alle zorggebieden. Van een webinar en e-learning tot een klinische les of kennisplatform. 

Mediq Experttalk

Experttalk over de zorgsector

In experttalk stellen we vragen aan experts in de zorgsector over belangrijke onderwerpen. Wat is duurzaamheid en hoe pak je dat aan in de zorg? Welke innovaties zijn er op de markt? Hoe zorg je voor aandacht voor de patiënt of cliënt?

Mediq logo csr

Mediq en mvo

Bij Mediq voelen wij een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid om de gezondheidszorg te verbeteren. Daarom delen wij met u artikelen over hoe wij omgaan met duurzaamheid, welke keuzes wij maken én wat u als zorgprofessional kan doen.

Kenniscentrum voor patiënten

Hoe ziet het dagelijks leven met diabetes of een stoma eruit? Hoe kan uw patiënt omgaan met incontinentie en welke behandelingen zijn er voor slaapapneu? In ons Kenniscentrum voor patiënten vindt u alle informatie die nodig is om goed met een ziekte of chronische aandoening om te gaan.