Meer energie met bloedtransfusie thuis

Meer tijd voor de zorg voor de bewoners
Behandeling thuis

Comfort voor uw patiënt in de thuissituatie

Een ernstige ziekte heeft vanzelfsprekend een grote invloed op het dagelijks leven van uw patiënt. Helemaal als er een bloedtransfusie nodig is. Voor veel mensen kan het een hele opgave zijn om hiervoor naar het ziekenhuis te gaan. Met een bloedtransfusie in de thuisomgeving geeft u uw patiënt de kans om zijn energie zo optimaal mogelijk te benutten. Zodat iemand zich minder patiënt voelt. En meer mens.

  • Mediq en technische thuiszorg organiseren een bloedtransfusie thuis bij uw patiënt

  • Begeleiding thuis door ervaren verpleegkundigen

  • 24/7 bereikbaar voor noodgevallen

Goed georganiseerd zorgpad voor een bloedtransfusie thuis

Het organiseren van een bloedtransfusie in de thuisomgeving vereist een goede planning en afstemming met alle partijen. Mediq werkt daarom nauw samen met vaste technische thuiszorgorganisaties die weten wat nodig is om een bloedtransfusie thuis toe te dienen. Zij kunnen de infuuspomp en toebehoren snel bij uw patiënt leveren vanuit hun depot. Door ons goed georganiseerde zorgpad kan uw patiënt thuis een bloedtransfusie toegediend krijgen. Dat is prettig voor uw patiënt. En tegelijkertijd blijft er een bed vrij voor andere patiënten.

Bloedtransfusie aanvragen

U kunt een bloedtransfusie thuis aanvragen voor uw patiënt via een technische thuiszorgorganisatie bij u in de buurt.

Klantenservice medewerker van Mediq staat u graag te woord en geeft u antwoord op uw vragen

Afhandeling niet-vergoede zorg

Een bloedtransfusie thuis wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. We bespreken graag met u wat dit voor uw organisatie betekent. U ontvangt van ons een duidelijke en gespecificeerde factuur voor het gebruik van de infuuspomp en disposables van Mediq. Zo heeft u een goed overzicht van de dienstverlening die er voor uw patiënt(en) is uitgevoerd.

Contact

Wilt u meer weten over bloedtransfusies thuis en hoe Mediq u én uw patiënt hierbij kan ondersteunen? Neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.