Infuustherapie aanvragen

Eenvoudig online aanvragen via het voorschrijfportaal

U kunt infuustherapie online aanvragen via ons voorschrijfportaal. Hiervoor heeft u een account nodig. Deze kunt u eenvoudig bij ons aanvragen door u te registreren via infuus.mediq.nl/registreren. 

Heeft u nog geen account?

Dan kunt u tot die tijd onderstaande formulieren gebruiken. In verband met regelgeving vragen we u om het originele formulier helemaal in te vullen en ondertekend aan ons toe te sturen. Voor het aanvragen van infuusmedicatie kunt u ook uw eigen receptformulier gebruiken.


Infuuspomp en toebehoren aanvragen

Infuuspomp, toebehoren en medicatie aanvragen

Medicatie aanvragen

U kunt gebruik van uw eigen receptformulier of:

Voor totale parenterale voeding (TPV)

We maken een afspraak over de levering

Hebben we de aanvraag ontvangen? Dan overleggen we met u en uw patiënt wanneer we de infuuspomp, toebehoren en eventuele verpleegkundige ondersteuning en medicatie leveren. We werken hierbij intensief samen met specialisten en thuiszorgorganisaties.

Wij leveren vaak al de volgende werkdag

Vraagt u de infuusmaterialen op werkdagen voor 17.00 uur aan? Dan heeft uw patiënt de infuusmaterialen de volgende dag in huis. Uw patiënt kan de bestelling volgen via track & trace op onze website. De logistieke dienst levert de infuuspomp, toebehoren en eventuele medicatie aan huis. Als het nodig is zelfs tot in de woonkamer of keuken. De chauffeurs zijn gespecialiseerd in het leveren van medische producten. Een spoedlevering aanvragen is ook mogelijk. Wij leveren dan binnen vier uur. De kosten voor een dergelijke levering zijn hoger. Om de zorg betaalbaar te houden vragen wij u om hier alleen in echte spoedsituaties gebruik van te maken.

Zowel u als uw patiënt kan de hulpmiddelen en toebehoren nabestellen

Dit kan telefonisch, via het voorschrijfsysteem en via de webshop. Voor patiënten die langdurig infuustherapie nodig hebben is er de Herhaalservice. Via deze service leveren wij periodiek dezelfde bestelling op elk gewenst moment en adres. Zo wordt nabestellen overbodig.