Partner voor totale parenterale voeding

Verpleegkundige sluit totale parenterale voeding aan bij patiënt thuis

Alles in huis voor thuisbehandelen met TPV 

Mediq is er volledig op ingericht om de vertrouwde dienstverlening volgens de nieuwe vergoedingsstromen aan u te kunnen bieden. Veilig, persoonlijk en vertrouwd. We streven naar zoveel mogelijk voorschrijfgemak voor u, ondersteunen en begeleiden uw patiënten thuis en bieden maatwerk indien gewenst. Zo wordt ons voorschrijfsysteem doorontwikkeld en TPV eraan toegevoegd, en breiden we onze ontslagservice uit met extra controle momenten door een regieverpleegkundige van Mediq. Zo houdt u zicht op het verloop van de therapie thuis en tijd over voor waar het echt om gaat: aandacht voor de patiënt.

 • Deskundig en vertrouwde dienstverlening voor u en uw patiënt

 • Voordelige prijs voor de complete TPV-dienstverlening

 • Eén verzamelfactuur voor al uw patiënten 

 • Ondersteuning en begeleiding bij het ontslag van uw patiënt

 • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Veilige, professionele en persoonlijke zorg bij TPV thuis

Al vele jaren ondersteunen we voorschrijvers, thuiszorgen en patiënten bij de thuisbehandeling met totale parenterale voeding (TPV). Mediq is de grootste leverancier van infuuspompen, toebehoren, (bereide) medicatie en zorgondersteuning voor TPV-therapie in de thuissituatie. En daar zijn we trots op. Mediq neemt alle zorg uit handen en staat voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht voor de patiënt in dit complexe proces.

U kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring 

Bij Mediq investeren we in de kennis over de zorg die we bieden. Onze productspecialisten, klantenservicemedewerkers en verpleegkundigen worden daarom regelmatig bijgeschoold. Zo houden zij hun kennis over totale parenterale voeding up-to-date. Daarnaast verzorgen we trainingen aan thuiszorg en patiënt. We zoeken steeds naar kansen en oplossingen om klanten zich minder patiënt te laten voelen. En meer mens.
Patiënt wordt thuis bijgestaan door de thuiszorg bij de start van haar infuustherapie

We kennen de patiënt en denken graag mee over de beste zorg thuis

Bij Mediq bieden we een totaalpakket voor de TPV-behandeling. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het leveren van medicatie, medische apparatuur en hulpmiddelen. We kennen alle patiënten en zijn bekend met de complexiteit van de behandeling. Daardoor kunnen wij uw zorg aanvullen daar waar u wilt. We organiseren en coördineren de zorg thuis. We bieden meer flexibiliteit dankzij een zeer uitgebreid assortiment en slimme logistiek, waardoor maatwerk mogelijk is. Een groot landelijk netwerk van technische thuiszorgverpleegkundigen zorgt voor de juiste instelling, toediening en registratie bij de patiënt thuis. En onze BIG-geregistreerde verpleegkundigen helpen indien gewenst de patiënten naar zelfstandigheid met behulp van trainingen.

Onze ondersteuning bij totale parenterale voeding

 • Coördinatie van de patiëntenzorg thuis in overleg met ziekenhuis. De therapie van de patiënt kan naadloos gecontinueerd worden onder toezicht van de specialist.
 • Levering infuuspomp, koelkast en toebehoren bij de patiënt thuis.
 • Levering van (on)bereidde TPV thuis via onze bereidingsapotheek. De TPV wordt volgens de hoogst mogelijke standaard bereid en samen met de hulpmiddelen bij de patiënt thuis bezorgd.
 • 24 uur per dag bereikbaar bij calamiteiten.
 • Begeleiding en coaching van patiënt door de regieverpleegkundige van Mediq, in nauw overleg met de behandelend specialist.
 • Training aan thuiszorg en patiënt op therapie, pomp, hulpmiddelen en zelf bereiden van TPV via onze BIG-geregistreerde verpleegkundigen.
 • Landelijk netwerk van technische thuiszorg gespecialiseerd in de thuisbehandeling met TPV

Benieuwd hoe wij uw zorg kunnen aanvullen met onze TPV-dienstverlening?

Vul het contactformulier in. Eén van onze productspecialisten maakt graag een afspraak met u.

Mediq gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om contact met u op te nemen naar aanleiding van uw verzoek. Zie voor meer informatie ons privacybeleid.
Ilona Lexis accountmanager infuustherapie Mediq

Ilona Lexis

Productspecialist Zuid-Nederland

Esther van Es accountmanager infuustherapie Mediq

Esther van Es

Productspecialist Midden-Nederland