Partner voor pulmonale hypertensie

We bieden medicatie en verpleegkundige zorg

Al vele jaren ondersteunen we gespecialiseerde centra, thuiszorgen en patiënten bij de behandeling van pulmonale hypertensie (PH). Mediq is de grootste leverancier van infuuspompen, toebehoren, (bereide) medicatie en zorgondersteuning voor PH-therapie in de thuissituatie. En daar zijn we trots op.

We kennen de patiënt en denken graag met u mee over de beste zorg thuis

Bij Mediq bieden we een totaalpakket voor diverse PH-infuusbehandelingen. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het leveren van medicatie, medische apparatuur en hulpmiddelen. Net zo belangrijk vinden we het dat we u en uw patiënt kunnen ondersteunen bij de PH-therapie. We begrijpen dat het, juist bij een belangrijke therapie als pulmonale hypertensie, fijn is om een vast contactpersoon te hebben. Iemand die de situatie begrijpt. Daarom zorgen we ervoor dat zowel u als uw patiënt bij ons een vast aanspreekpunt heeft. We kennen alle patiënten en denken graag met u mee over de beste zorg thuis.

U kunt vertrouwen op onze kennis en jarenlange ervaring met pulmonale hypertensie

Bij Mediq investeren we in de kennis over de zorg die we bieden. Onze accountmanagers, klantenservicemedewerkers en verpleegkundigen worden daarom regelmatig bijgeschoold. Zo houden zij hun kennis over de behandeling van pulmonale hypertensie up-to-date.

Onze ondersteuning bij PH-therapie

  • Levering infuuspomp en toebehoren.
  • Levering PH-medicatie thuis, bereid en onbereid.
  • Uitleg geven aan patiënt over medische apparatuur en zelf bereiden van PH-medicatie.
  • Persoonlijke ondersteuning en advies. Zoals bewaken van medicatievoorraad bij patiënt.
  • 24 uur per dag bereikbaar bij calamiteiten.

We vertellen u graag meer over hoe we met u samenwerken bij PH-therapie

Onze accountmanager maakt graag een afspraak met u.