Themacongres Infuuszorg Thuis

Op donderdag 9 maart 2023 organiseren wij ons tweede kennisevent Infuuszorg buiten het ziekenhuis. Een inspirerende kennisdag over het verplaatsen van infuuszorg. Accreditatie is aangevraagd (4 punten).

De dag bestaat uit een gevarieerd middag- en avondprogramma met gastsprekers uit het vakgebied, paneldiscussies, presentaties over zorginnovaties en best practices rondom:

Oncologische infuuszorg buiten het ziekenhuis

  • Regionale initiatieven voor chemo- en immunotherapie

Ziekenhuis Verplaatste Zorg

  • Regelgeving en contracten
  • TPV in de thuissituatie

Immunoglobulinen

  • Secundaire immuundeficiënties
  • Neurologische indicaties

Datum & Locatie

U bent donderdag 9 maart 2023 (middag- en avondprogramma) van harte welkom op het hoofdkantoor van Mediq, Rijnzathe 10 in De Meern.


Aanmelden

 TOPIQ #infuuszorg thuis is kosteloos. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Wilt u verzekerd zijn van deelname? Geef u dan nu alvast op via de onderstaande knop.

Samen brengen we infuuszorg naar huis

Bij Mediq doen we er alles aan om zorg op een aangename en veilige manier naar huis te brengen. Ook op het gebied van infuustherapie thuis hebben we de kennis, ervaring en middelen in huis om uw patiënten én zorgverleners zo goed mogelijk te ondersteunen. Hierbij is het aan ú hoe u ons wilt inzetten. Zo kunnen we de intake en transfer naar huis voor u verzorgen, de infuuspomp en alle hulpmiddelen leveren, bereide en onbereide medicatie thuisbezorgen en patiënten begeleiden naar meer zelfstandigheid en betere therapietrouw. Bovendien kunt u inzicht houden in het verloop van de therapie via onze online monitoringservice. Zelfs als ze al thuis zijn, hoeft u uw patiënten dus niet uit het oog te verliezen.