Technische ondersteuning en onderhoud

Medewerker technische dienst haalt materiaal uit Mediq auto

Verleng de levensduur van uw apparatuur

Om de juiste diagnose te kunnen stellen en veilig te werken, moet u blindelings kunnen vertrouwen op uw apparatuur. Laat uw apparatuur daarom regelmatig controleren, ijken en waar nodig repareren. Hiermee verlengt u de levensduur van uw apparaten en voorkomt u foutieve diagnoses en onveilige werksituaties. Wij helpen u graag met technische ondersteuning en onderhoud door onze gekwalificeerde technici.

Voordelen voor u en de praktijk

Jaarlijks technisch onderhoud voor uw praktijk of instelling

  • Gekwalificeerd technisch personeel

  • Betrouwbare dienstverlening conform NHG-richtlijnen

  • Korting op onderhoud, reparaties en installaties

  • Mogelijkheden voor leenapparatuur

  • Telefonische ondersteuning of reparatie ter plaatste binnen twee werkdagen

 

Om de kwaliteit van uw apparatuur te waarborgen kunt u bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten. Met dit abonnement wordt de apparatuur van uw praktijk jaarlijks gecontroleerd. Onze planner maakt ruim van tevoren een afspraak voor het bezoek aan uw praktijk. Een technicus komt vervolgens bij u langs en controleert of alle apparaten nog goed werken. 

Keuze uit één of meer pakketten

Met een jaarabonnement hoeft u niet extra te betalen voor reparaties die tijdens het onderhoud ter plekke uitgevoerd kunnen worden. U betaalt dan alleen voor gebruikte onderdelen. Het abonnement is geldig voor een hele praktijk of maatschap  . Na het onderhoud krijgt u de factuur en een rapport met informatie over de gecontroleerde apparaten. U kunt de bevindingen per apparaat bekijken, samen met eventuele opmerkingen over apparaten die niet goed werken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Reparatie inplannen

Heeft u een reparatieverzoek? Wilt u dan vooraf contact opnemen met onze serviceafdeling op telefoonnummer 030 - 28 21 212, of mailen naar serviceplanning@mediq.com. U ontvangt dan van ons een bevestiging per e-mail met daarin een reparatienummer en uitleg over de routing van het ophalen van het defecte toestel.