Mediq voor zorgprofessionals

Mijn MedBIS

Met onze bestelservice en informatieservice houdt u tijd over voor ander zaken

U besteedt uw tijd het liefst aan uw patiënten, cliënten of bewoners. Maar u bent ook druk met administratieve taken. Van het bestellen van zorgproducten, het bijhouden van informatie over de zorgvrager tot het inzichtelijk maken van uw verbruik. Met Mijn MedBIS gaat dit volledig digitaal. Dit betekent zo veel mogelijk geautomatiseerd en met maximaal inzicht in uw verbruik en kosten. Zo houdt u niet alleen tijd over, maar ook budget voor betere zorg.

Wist u dat Mijn MedBIS het meest gebruikte bestel- en informatiesysteem in de zorg is?

Dagelijks gebruiken zo’n 11.000 zorgprofessionals onze service. U kunt kiezen uit meer dan 40.000 artikelen en we bieden tientallen slimme tools en modules voor bestellen, voorraadbeheer en managementinformatie.

 

Kosten besparen door slim voorraadbeheer

Met onze online bestelservice grijpt u nooit mis. En heeft u ook nooit meer materialen dan strikt noodzakelijk op de plank liggen. Mijn MedBIS houdt bij elke bestelling rekening met uw actuele voorraad en helpt u zo om te besparen op uw opslagkosten. Is een artikel onverhoopt niet op voorraad? Dan geeft Mijn MedBIS u een suggestie voor een alternatief product.

 

Inzicht voor betere en efficiëntere zorg

Mijn MedBIS is niet alleen een besteltool, maar vooral ook een informatiebron om uw zorg beter en efficiënter te organiseren. Alles wat u wilt weten over onze producten is hier te vinden, compleet met handleidingen en uitlegvideo’s. Ook kunt u hier de bewonersdossiers beheren en communiceren met onze productspecialisten via de handige chatfunctie. Daarnaast krijgt u gedetailleerd inzicht in uw wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse verbruik van zorgproducten tot op afdelings- en bewonersniveau. Afwijkingen en trends worden overzichtelijk weergegeven, waardoor u gericht kunt sturen op kosten.

  • Handleidingen en uitlegvideo’s
  • Bewonersdossiers beheren
  • Inzicht in verbruik van zorgproducten
  • Chatten met onze productspecialisten

 

Mijn MedBIS Coach voor advies en ondersteuning

Heeft u interesse in Mijn MedBIS? We komen graag bij u langs om u meer te vertellen over Mijn MedBIS of om uw gebruikers wegwijs te maken in het systeem. Heeft u hierna nog vragen? Mijn MedBIS Coach geeft met korte instructiefilmpjes antwoord op veel gestelde vragen. Natuurlijk mag u ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.