Mediq Wondregie in uw regio 

Mediq Wondregie is een uniek zorgprogramma dat wondconsulenten, wond- en wijkverpleegkundigen en huisartsen ondersteunt bij het behandelingsproces. Van de eerste signalering tot en met de genezing van de wond. In verschillende regio’s zijn multidisciplinaire samenwerkingen opgezet door middel van een uniek zorgpad. Via ons voorschrijfportaal kan de behandeling van de patiënt in deze regio’s ook eenvoudig worden overgenomen door thuiszorg. Wilt u weten of Wondregie in uw regio actief is?
 • Regio Dordrecht en omgeving – Internos Thuiszorg
  Het Specialistisch Team van Internos hecht veel waarde aan samenwerking binnen de keten. Om deze samenwerking in de regio nog beter te laten verlopen, is er een speciaal zorgpad voor deze regio opgesteld. Op donderdag 20 oktober organiseerde Mediq samen met Internos Thuiszorg een speciaal webinar voor huisartsen en praktijkondersteuner. Via dit webinar wilden we de samenwerking versterken en jullie expertise en kennis vergroten. 
 • Regio Assen en omgeving – Lelie Zorggroep
  Het Specialistisch Team van Lelie Zorggroep hecht veel waarde aan samenwerking binnen de keten. Om deze samenwerking in de regio nog beter te laten verlopen, is er een speciaal zorgpad voor deze regio opgesteld. Daarnaast organiseert Mediq samen met Lelie Zorggroep binnenkort een speciaal webinar voor huisartsen en praktijkondersteuners in Assen. Via dit webinar willen we de samenwerking versterken en jullie expertise en kennis vergroten.

  Inschrijven start binnenkort.
 • Overige regio’s
  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Wondregie in uw regio? Neem contact op met een van onze accountmanagers en we vertellen u graag meer. 
Wondverpleegkundige helpt patiënt

Op onze specialisten kunt u rekenen 

Het kan zijn dat u ondersteuning nodig heeft in het bepalen van de juiste wondbehandeling of materiaalkeuze. Onze gespecialiseerd verpleegkundigen en wondconsulenten staan klaar voor advies en overleg. Onze wondconsulenten werken ook veel samen met thuiszorgorganisaties en wisselen kennis en ervaringen uit. Samen met u gaan ze op zoek naar het juiste profiel om de wondbehandeling van uw patiënten ongestoord doorgang te laten vinden. 

 • Multidisciplinaire en regionale samenwerking 

 • Breed assortiment voor complexe wondzorg

 • Afspraken met alle zorgverzekeraars

 • Leveren direct bij patiënt thuis

 • Wondconsulenten voor intercollegiaal overleg


 • Portaal
 • Wondbox
 • Educatie

Snel en eenvoudig bestellen met speciaal portaal voor huisartsen

Ons gebruiksvriendelijke huisartsenvoorschrijfsysteem biedt u maximaal gemak en inzicht bij het bestellen van hulpmiddelen. Dankzij compacte productoverzichten en een slimme keuzehulp vindt u eenvoudig de juiste producten voor uw patiënt. Zo bespaart u veel tijd in het bestelproces. Ook ziet u direct de beschikbare voorraad en het verwachte levermoment van uw bestelling. Bovendien kunt u via het voorschrijfsysteem eenvoudig uw patiënten volgen.
Wondbox voor in de praktijk

Wondbox voor complexe wondzorg

Het is prettig als u in de praktijk direct de juiste wondmaterialen bij de hand hebt voor de start van een effectieve behandeling. In de Mediq wondbox voor huisartsen vindt u alle materialen voor een directe wondbehandeling van de meest voorkomende complexe wonden (bijv. skin tear). De box bevat een handig wondprotocol welke is samengesteld op basis van het WCS Classificatie model. Het WCS Classificatiemodel is hét hulpmiddel bij het bepalen van het doel van de lokale wondbehandeling en van het juiste product. De box is eenvoudig te bestellen via Pluspunt.

Samen leren voor effectieve wondzorg

De juiste wondzorg is van groot belang voor het bevorderen van de wondgenezing. Goede zorg gaat verder dan alleen het leveren van de juiste producten voor elke patiënt. Meer deskundigheid op het gebied van wondzorg en heeft een positief effect op de materiaalkeuze en de effectiviteit van de behandeling. Mediq besteedt daarom veel aandacht aan kennisoverdracht en scholing in wondzorg. Bekijk ons webinar “Skin tear in de huisartsenpraktijk”.
Advieslijn

Heeft u extra advies of hulp nodig? Neem dan contact op via 088 888 94 05, speciaal nummer voor huisartsen. Hier krijgt u direct een ervaren medewerker aan de telefoon die u kan adviseren bij de juiste keuze van een medisch hulpmiddel voor uw patiënt. Wilt u liever persoonlijk contact? Onze accountmanager komt graag bij u langs. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier.