arts bij computer met het  huisartsenportaal geopend

Snel en eenvoudig aanmelden en voorschrijven

Het aanmelden van een patiënt kan bij ons op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via ons eigen voorschrijfsysteem speciaal voor huisartsen. Dankzij compacte productoverzichten en een slimme keuzehulp vindt u hier eenvoudig de juiste hulpmiddelen voor uw patiënt. Alleen via ons voorschrijfportaal voor huisartsen kunt u ook gebruik maken van de Mediq absorberende intakeservice (B1). Hier kunt u door het beantwoorden van slechts 3 vragen snel en eenvoudig het juiste absorberende incontinentiemateriaal voorschrijven en bestellen voor uw patiënt. Zo bespaart u veel tijd! Wilt u weten hoe u patiënten bij ons kunt aanmelden? De handige wegwijzer helpt u hierbij.

  • Groot assortiment hulpmiddelen vanuit 1 portaal voorschrijven

  • Snel en gebruiksvriendelijk

  • Voorgeselecteerde materialen voor veel voorkomende indicaties

  • Altijd inzicht in bezorgingsstatus

  • De praktijkondersteuner kan voorschrijven onder uw supervisie

Diagnose stellen is een vak apart

Ieder mens is anders en iedere klacht vraagt om een eigen benadering. U als huisarts bent de expert op het gebied van diagnosestelling. Toch is dat niet altijd gemakkelijk. De ontwikkelingen in de eerstelijnszorg, wijzigingen aan richtlijnen of protocollen en beschikbaar assortiment aan materialen en hulpmiddelen volgen elkaar snel op. Bijvoorbeeld bij behandeling van een complexe wond of nieuwe therapievormen bij diabetes. Wij bieden u informatiebrochures, nieuwsbrieven en organiseren diverse webinars speciaal voor huisartsen en medewerkers van huisartsenpraktijken om u van alle nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te houden. 

Goede nazorg werkt preventief

Door het bieden van de juiste nazorg helpen wij om uw patiënten zelfredzamer te maken. Zo kunnen ze gebruik maken van onze kwartaalservice waardoor u en uw patiënt niet meer om hoeven te kijken naar vervolgbestellingen. En via ons voorschrijfsysteem heeft u altijd inzicht in de bestelhistorie van uw patiënt. Onze zorgprogramma’s maken het leven van patiënt en huisarts een stukje makkelijker. We bieden een breed scala aan gespecialiseerde hulp, voor diabetes-, stoma-, continentie-, wondzorg en medische voeding. Door nieuwe verbindingen te leggen, nieuwe behandelingen en e-healthmethoden te ontwikkelen. Met deze zorgprogramma’s blijven we voorzien in de behoefte van de patiënt, kunnen ze meer uit hun leven halen en worden veel van hun vragen beantwoord.

De voordelen van het Huisartsportaal ervaren?

Onze accountmanagers vertellen u graag meer! U kunt via ons contactformulier gratis meer informatie of een gratis demo aanvragen.