Contracten met alle zorgverzekeraars

kinderen terwijl een van hen diabetes meet
18 januari 2022
In 2022 heeft Mediq overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en kunnen wij vergoede zorg rechtstreeks declareren. Dan heeft u hier geen omkijken naar. Daarnaast ondersteunen we u graag met ons complete productassortiment, bestelgemak en bezorging aan huis. Met voorlichting, instructie en snelle hulp bij vragen.

Compleet assortiment

Mediq verzorgt hulpmiddelenzorg en deskundig advies op het gebied van:

 1. Continentiezorg, absorberend en afvoerend
 2. Darmspoelen
 3. Diabeteszorg
 4. Infuustherapie
 5. Luchtwegzorg
 6. Medische voeding, drink- en sondevoeding
 7. Stomazorg
 8. Wondzorg

Zelf bestellen, snel in huis

Als klant van Mediq kunt u zelf online producten bestellen via ‘Mijn Mediq’. Ga naar inloggen en klik op de gewenste categorie om eenvoudig uw medische hulpmiddelen en serviceartikelen te selecteren. Als u bent ingelogd, ziet u welke producten uw zorgverzekeraar vergoedt en welke producten u verder kunt bestellen. Bestelt u liever telefonisch? Neem dan telefonisch contact op. De deskundige medewerkers van onze klantenservice staan u graag te woord.

Nog geen klant

Wilt u klant worden bij Mediq? Meld u eenvoudig aan volgens deze stappen:

 1. Ga naar de aanmeldpagina
 2. Vul het formulier in.
 3. Binnen uiterlijk vijf dagen neemt een van onze gespecialiseerde medewerkers contact met u op om de aanmelding compleet te maken. Wij regelen de rest, u hoeft niets meer te doen!

Vergoede zorg?

De overheid bepaalt welke zorg uit de basisverzekering wordt vergoed. En onder welke voorwaarden. Het kan dus zijn dat u een behandeling of medische producten niet door uw verzekering vergoed krijgt. 

Zorgrekening controleren

Uw zorgverzekeraar controleert de zorgrekeningen op fouten. Dit is wettelijk verplicht. Toch is het goed om zelf de rekening te controleren. Fouten of vergissingen zijn nooit helemaal uit te sluiten. Bovendien weet u zelf het beste of een behandeling op de rekening is uitgevoerd.