Altijd verzekerd van de juiste zorg

Binnen 2 minuten eenvoudig aangemeld

Bij Mediq maken we het u graag gemakkelijk. U kunt uw gegevens hieronder invullen en wij regelen de rest. Velden met een * zijn verplicht.

Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging. Binnen vijf werkdagen nemen wij contact met u op om uw aanvraag af te ronden en uw account te activeren.

Klantenservicemedewerker aan de telefoon

Heeft u nog vragen?

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen of neem contact op voor meer informatie. We helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

 • Hoe word ik klant bij Mediq?
  Meestal meldt uw huisarts of behandelaar u bij ons aan. Die stuurt ons een machtiging of autorisatie, waardoor we weten wat u nodig hebt. Kort na uw afspraak met uw zorgprofessional ontvangt u van ons een e-mail met een link waarmee u uw account kunt activeren. U kunt u ook zelf aanmelden als klant. Om uw declaraties voor u te kunnen afhandelen, vragen we u om de machtiging of autorisatie van uw huisarts of behandelaar. Als we uw gegevens hebben ontvangen, nemen we contact met u op.
 • Waarom kiezen voor Mediq?
  Wij zijn er om u te helpen het uiterste uit uw leven te halen. Dit doen we onder andere door ervoor te zorgen dat u snel de juiste medische hulpmiddelen in huis hebt. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen denken met u en uw behandelaar mee over de beste oplossing voor uw situatie. En we handelen de declaratie voor u af met uw zorgverzekeraar.
 • Heb ik een Mijn Mediq-account nodig om te bestellen?
  Ja, als klant van Mediq kunt u met een account voor Mijn Mediq online bestellingen plaatsen. De gegevens die u in Mijn Mediq invoert, gebruiken we om u over uw bestelling te informeren, om u te helpen als u vragen hebt en om declaraties voor u af te handelen. Bent u nog geen klant bij ons? Vul dan uw gegevens in om klant te worden. Daarna krijgt u een account voor Mijn Mediq.
 • Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?
  In Mijn Mediq kunt u het bezorgadres per bestelling aanpassen. Ook kunt u kiezen voor bezorging bij een PostNL-afhaallocatie bij u in de buurt. Hier kunt u uw pakket (laten) ophalen op het moment dat u het beste uitkomt.
 • Kan ik een smsje ontvangen over de levering van mijn bestelling?
  Ja dat kan. Als uw mobiele nummer bij ons bekend is, ontvangt u een dag voor de afgesproken dag van levering een sms met het tijdsvak waarbinnen de bestelling wordt bezorgd.
Liever even persoonlijk contact? Onze klantenservice helpt u graag verder.

Neem gerust telefonisch contact op met een van onze medewerkers van ons klantenservice. We helpen u graag verder.*Zie voor meer informatie ons privacybeleid.