Uw patiënt snel geholpen 

zorgprofessional en patiënt met startset kijken tevreden naar je

Met een gerust gevoel katheteriseren in de thuissituatie

Heeft uw patiënt voor een langere tijd medische hulpmiddelen nodig? Onze startset zorgt voor soepele overgang van een ziekenhuisopname, poli- of praktijkbezoek naar huis. Alle sets bevatten voldoende materialen voor de eerste week thuis. Zo krijgt uw patiënt de tijd om aan de nieuwe situatie en het gebruik van de medische hulpmiddelen te wennen en om een vervolgbestelling te plaatsen. De belangrijkste uitgangspunten bij het samenstellen van de startsets zijn gebruikersgemak, betrouwbaarheid, efficiënt opbergen en minimale verspilling.

  • Eenvoudig digitaal aanmelden en bestellen

  • Hulpmiddelen en gebruiksinstructie in één verpakking

  • Uw magazijn wordt op afroep aangevuld

  • Spoedlevering startset mogelijk

  • De vervolgbestelling sluit aan op de gekozen startset

Het Mediq voorschrijfportaal wordt getoond op een laptop

Hoe werkt het?

Onze startsets zijn eenvoudig te bestellen via ons voorschrijfportaal. In dit systeem staat ook een overzicht van alle beschikbare sets afvoerende en absorberende continentiezorg en de inhoud hiervan. Wilt u ook gebruik maken van deze functionaliteit? Neem dan contact op met uw accountmanager van Mediq. Zij helpen u graag verder.

Heeft u nog geen toegang tot het voorschrijfportaal? Ga naar mediq.nl/inloggen/zorgprofessional en selecteer het juiste portaal om een account aan te vragen. U kunt tijdens kantooruren ook bellen naar onze Zorgadvieslijn Continentiezorg, telefoonnummer 088 888 94 01.

Pien instructievideo

Instructies altijd beschikbaar, 24 uur per dag

Pien is een online tool die altijd een antwoord heeft op vragen van uw patiënt. Zo laat zij zien hoe uw patiënt met behulp van handige instructiefilmpjes zien hoe ze incontinentiematerialen het beste kan gebruiken in de eigen vertrouwde omgeving. Ook is er veel informatie te vinden over reizen, uitgaan, schaamte en intimiteit bij het gebruik van continentie hulpmiddelen. Zo kan uw patiënt direct geholpen worden en hoeven ze niet te wachten tot het eerstvolgende contactmoment met hun zorgverlener. In onze startsets vindt uw patiënt een folder over Pien en hoe ze Pien kunnen gebruiken.

  • Pien verlicht de werkdruk

  • Met Pien houd u tijd over voor complexere vragen

  • Uw patiënt is altijd in goede handen

  • 24/7 toegang tot tips, veelgestelde vragen en instructievideo’s

  • Zelfredzamere en tevreden patiënten

Wilt u meer informatie over startsets continentiezorg?

Wij helpen u graag verder. Vul uw contactgegevens in en een van onze accountmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op. Velden met een * zijn verplicht, het formulier kan niet verzonden worden wanneer deze velden niet ingevuld zijn.

Mediq gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om contact met u op te nemen naar aanleiding van uw verzoek. Zie voor meer informatie ons privacybeleid.