U kunt nog steeds uw Philips slaapapneu-apparaat omruilen

man op leeftijd slaap in wit bed
31 januari 2023
De slaapapneu-apparaten waar Philips medio 2021 een terugroepactie voor heeft opgezet kunnen nog steeds worden omgeruild. Mediq verzorgt de omruiling. 84 procent van onze klanten heeft het apparaat omgeruild of contact opgenomen. De laatste 16 procent vragen we nu dan ook om het slaapapneu-apparaat om te ruilen.

"Klanten die een Philips slaapapneu-apparaat bezitten die omgeruild moet worden, zijn inmiddels allemaal benaderd”, zegt Gijs Heeres, Category Manager Respiratoir bij Mediq. “Inmiddels heeft 84 procent van hen gehoor gegeven aan de uitnodiging en hun slaapapparaat omgeruild voor een vervangend exemplaar. Een mooi percentage, maar we willen alle apparaten omruilen. Daarom roepen we degene die nog niet gereageerd hebben op om zich te melden.”

Alle apparaten omruilen

Er kunnen verschillende redenen zijn dat deze groep mensen nog geen contact hebben opgenomen. Zo kunnen uitnodigingen gemist zijn of is iemand vergeten te reageren omdat diegene het apneu-apparaat inmiddels niet meer gebruikt. Heeres: “Om er zeker van te zijn dat iedereen een goed werkend apneuapparaat in zijn bezit heeft, willen wij alle apparaten omruilen. Het is dan ook belangrijk om contact met ons op te nemen.”

U kunt online eenvoudig een omruilafspraak inplannen*. U kunt kiezen voor:

*Heeft u een Philips System One slaapapneu-apparaat? Dan vragen wij u om ons te bellen voor omruiling in plaats van online een afspraak in te plannen.

Zorg naar huis

Mediq is gespecialiseerd in complexe en intensieve zorg aan huis. Wij ondersteunen mensen bij (P)OSA-therapie, slaapdiagnostiek, verneveltherapie, slijm uitzuigen, thuismonitoring en thuisbeademing