Uw partner voor thuismonitoring bij cardiorespiratoire problemen

Moeder houdt pasgeboren baby in haar armen

Saturatiewaarden meten en apneu monitoring thuis 

Bij ontslag uit het ziekenhuis breekt voor uw patiënten met ademhalingsproblemen een onzekere fase aan. Cardiorespiratoire problemen kunnen levensbedreigend zijn en thuis zijn ouders of verzorgers op zichzelf aangewezen. Is het probleem wel onder controle? Kan mijn vroeggeboren kindje zelfstandig blijven ademen? Het zijn vragen waar betrokkenen vaak letterlijk wakker van liggen. Een zorgeloze nachtrust ligt echter binnen bereik: Mediq biedt u professionele monitoring voor patiënten in alle leeftijdscategorieën. Met betrouwbare cardiorespiratoire apneu- en saturatiemonitoren, en persoonlijke ondersteuning door gespecialiseerd verpleegkundigen.

Veilig naar huis met verpleegkundige ondersteuning en cardiorespiratoire monitoring

Thuismonitoring valt onder ziekenhuisverplaatste zorg, waarmee de druk op de opnamecapaciteit van het ziekenhuis afneemt. Mediq is gespecialiseerd in het bieden van professionele ondersteuning in de thuiszorg. Wij leveren hoogwaardige apparatuur die de ademhaling, apneus, hartslag en saturatie van patiënten kan meten. Maar nog belangrijker is de goede instructie aan ouders en verzorgers, bijvoorbeeld via huisbezoek. Dit neemt onzekerheid weg en wekt maximaal vertrouwen in een goede afloop. Data en bijzonderheden worden teruggekoppeld aan u als behandelend arts.

 
  • Instructie door een gespecialiseerd verpleegkundige van Mediq

  • Kwalitatief hoogwaardige monitoren en toebehoren

  • Regelmatig onderhoud en service voor een gegarandeerde werking

  • Uitlezen cardiorespiratoire apneumonitoren 

  • 24/7 bereikbaarheid in geval van nood

  • Landelijke dekking

Betrouwbare cardiorespiratoire apneumonitoren en saturatiemonitoren

De thuismonitoren van Mediq kunnen de ademhaling, apneus, hartslag en saturatie van patiënten meten. Wanneer een afwijking optreedt ten opzichte van de gewenste waarden brengt een alarm de ouders of verzorgers op de hoogte. In het assortiment zijn smart-monitoren opgenomen: deze vertegenwoordigen alle genoemde functies in één apparaat en kunnen naast alarmeren ook registreren. Wij leveren de monitoren inclusief bekabeling, elektroden, periodiek onderhoud en omruilgarantie. Zo biedt Mediq maximale zekerheid over de juiste werking. Zonder extra kosten voor het ziekenhuis.
 

Verpleegkundige instructie en begeleiding thuis

Het leven in handen leggen van thuistechnologie is niet voor iedereen even gemakkelijk. Daarom zal een gespecialiseerd verpleegkundige van Mediq voor ontslag uit het ziekenhuis of direct hierna persoonlijk een luisterend oor bieden en instructie verstrekken. Tot het niveau waarop de betrokkenen zich vertrouwd voelen met de goede werking. Ook thuis kunnen zij 24/7 rekenen op de verpleegkundige ondersteuning door Mediq, telefonisch of via huisbezoeken. Bij apneu-monitoring nemen wij sowieso één keer per maand contact op om de voortgang te bespreken. 
Heeft u interesse in het naar huis verplaatsen van zorg bij cardiorespiratoire problemen?

Onze zorgspecialist denkt graag met u mee. Neem contact op voor de mogelijkheden. Wilt u direct aan de slag? Download dan ons aanvraagformulier voor een veilige en snelle start thuis.