We ondersteunen u bij uw OSA-therapie

vader en zoon spelen vliegtuigje

Ondersteuning bij uw OSA-therapie

We begrijpen hoe ingrijpend slaapapneu in iemands leven kan zijn. Daarom willen we het u tijdens de therapie zo comfortabel mogelijk maken. Van persoonlijke en deskundige ondersteuning bij uw OSA-therapie tot het uit handen nemen van de declaraties bij uw zorgverzekeraar. We zoeken samen naar de best passende masker en zorgen dat u precies weet hoe u uw CPAP-apparaat moet gebruiken. Alles om ervoor te zorgen dat u zich minder patiënt voelt. En meer mens.

  • Deskundige begeleiding door onze OSA-zorgcoaches

  • Goed uitgerust aan de slag via de OSA e-learning

  • Eenvoudig alles rondom uw therapie online geregeld

  • Contracten met alle zorgverzekeraars

  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Persoonlijke begeleiding via onze OSA-zorgcoaches

Op de poli of thuis bieden onze (P)OSA-zorgcoaches u een goede start van de therapie met een praktische instructie, passende materialen en uitgebreide informatie. Na een eerste proefperiode evalueert onze zorgcoach de OSA-therapie samen met u en bespreekt de uitkomst met uw behandelend arts. Gaat alles voorspoedig? Ook in de jaren die volgen staan zij voor u klaar. Zo kunt u snel starten met de therapie en weer energie opdoen voor een beter leven.

Wilt u persoonlijk advies van een (P)OSA-zorgcoach? Bijvoorbeeld om te horen hoe het met uw therapie gaat of om uw CPAP-apparaat preventief laten controleren. Wij helpen u graag.

Goed uitgerust aan de slag met uw OSA-therapie via onze e-learning

Om u na de diagnose slaapapneu op weg te helpen, hebben wij een OSA e-learning ontwikkeld. Hierin leert u meer over wat OSA-therapie precies inhoudt, de werking van uw CPAP-apparaat, hoe u deze kunt reinigen en onderhouden, en krijgt u tips over het juiste gebruik van uw apneu apparaat. Benieuwd naar deze e-learning?

Regel zaken voor uw OSA-therapie gemakkelijk online

Online kunt u eenvoudig alles voor uw OSA-therapie zelf regelen. Van een bestelling plaatsen, antwoorden vinden op veelgestelde vragen tot uw therapiegegevens vanaf uw CPAP-apparaat uploaden en verzenden. Wilt u tussentijds weten hoe het met uw therapie gaat? Ga dan naar onze uitleesservice om uw gegevens op afstand uit te lezen.
Vader en dochter zitten op bed in huis

Kenniscentrum

Leven met slaapapneu geeft soms uitdagingen. Om u te helpen omgaan met deze uitdagingen kunt u in het Kenniscentrum verschillende artikelen lezen. U vindt er informatie voor het dagelijks leven of voor vakantie en vrije tijd. Daarnaast vertellen wij u meer over het belang van goed slapen.