We ondersteunen u bij uw OSA-therapie

vader en zoon spelen vliegtuigje

We ondersteunen u bij uw OSA-therapie

We begrijpen hoe ingrijpend slaapapneu in iemands leven kan zijn. Daarom willen we het u tijdens de therapie zo comfortabel mogelijk maken. Van persoonlijke en deskundige ondersteuning bij uw OSA-therapie tot het uit handen nemen van de declaraties bij uw zorgverzekeraar. We zoeken samen naar de best passende masker en zorgen dat u precies weet hoe u uw CPAP-apparaat moet gebruiken. Alles om ervoor te zorgen dat u zich minder patiënt voelt. En meer mens.

  • Deskundige begeleiding door onze OSA-zorgcoaches

  • Goed uitgerust aan de slag via de OSA e-learning

  • Eenvoudig alles rondom uw therapie online geregeld

  • Contracten met alle zorgverzekeraars

  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Persoonlijke begeleiding via onze OSA-zorgcoaches

Op de poli of thuis bieden onze (P)OSA-zorgcoaches u een goede start van de therapie met een praktische instructie, passende materialen en uitgebreide informatie. Na een eerste proefperiode evalueert onze zorgcoach de OSA-therapie samen met u en bespreekt de uitkomst met uw behandelend arts. Gaat alles voorspoedig? Ook in de jaren die volgen staan zij voor u klaar. Zo kunt u snel starten met de therapie en weer energie opdoen voor een beter leven.

Wilt u persoonlijk advies van een (P)OSA-zorgcoach? Bijvoorbeeld om te horen hoe het met uw therapie gaat of om uw CPAP-apparaat preventief laten controleren. Wij helpen u graag.
Voedingsadvies

Goed uitgerust aan de slag met uw OSA-therapie via onze e-learning

Om u na de diagnose slaapapneu op weg te helpen, hebben wij een OSA e-learning ontwikkeld. Hierin leert u meer over wat OSA-therapie precies inhoudt, de werking van uw CPAP-apparaat, hoe u deze kunt reinigen en onderhouden, en krijgt u tips over het juiste gebruik van uw apneu apparaat. Benieuwd naar deze e-learning?

Regel zaken voor uw OSA-therapie gemakkelijk online

Online kunt u eenvoudig alles voor uw OSA-therapie zelf regelen. Van een bestelling plaatsen, antwoorden vinden op veelgestelde vragen tot uw therapiegegevens vanaf uw CPAP-apparaat uploaden en verzenden. Wilt u tussentijds weten hoe het met uw therapie gaat? Ga dan naar onze uitleesservice om uw gegevens op afstand uit te lezen.