Man slaapt in bed met een CPAP-masker

Mediq is uw vertrouwde leverancier voor (P)OSA-therapie

We zijn een van de snelst groeiende leveranciers op het gebied van (P)OSA-apparatuur en respiratoire zorg. En dat is niet voor niets. Onze dienstverlening is snel, professioneel en op maat. Wij kunnen uw zorg aanvullen precies waar u wilt. Uw patiënt is bij ons in vertrouwde handen. We hebben een eigentijds assortiment CPAP-apparatuur van Löwenstein, Philips en Resmed en daarnaast leveren we de SPT voor POSA therapie. We denken graag met u mee om een passende oplossing te vinden voor uw patiënt. Zowel voor apparatuur als voor maskers. Zodat uw patiënt altijd de beste oplossing krijgt en en de continuiteit van zorg wordt gewaarborgd.

  • Deskundige ondersteuning voor u en uw patiënt

  • Uw patiënt is bij ons in vertrouwde handen

  • Vergoeding via bijna alle zorgverzekeraars

  • Breed assortiment

  • Van screening tot starten met therapie in slechts drie weken

  • Uitlezen en monitoren op afstand

Breed assortiment (P)OSA-apparatuur

(P)OSA-apparatuur

Slaappositietraining, een effectieve oplossing voor positieafhankelijke slaapapneu

Voor positieafhankelijke slaapapneu is de Philips NightBalance een effectieve en comfortabele oplossing. Deze zorgt ervoor dat de patiënt op geleidelijke en vriendelijke manier gewend raakt aan slapen op de zij.

Veiligheidsmelding Philips slaapapneu- en beademingsapparatuur

Philips heeft veiligheidsmelding verzonden met betrekking tot slaapapneu- en beademingsapparaten vanwege gezondheidsrisico's. We houden u graag op de hoogte van de meest recente informatie. Bekijk hier het webinar dat we donderdag 24 juni j.l. hebben georganiseerd.
Verpleegkundige helpt oudere patient in verzorgingstehuis

Onze zorgcoaches geven uw patiënt een goede start van de therapie

Op de poli of thuis bieden onze (P)OSA-zorgcoaches de patiënt een optimale therapiestart met een praktische instructie, passende materialen en uitgebreide informatie. Na een eerste periode evalueert onze (P)OSA-zorgcoach de therapie samen met de patiënt. U ontvangt vervolgens een heldere rapportage. Ook in de jaren die volgen staan wij met raad en daad klaar voor u en uw patiënt. Mede dankzij onze service kan uw patiënt snel starten met de therapie en kan hij weer energie opdoen voor een beter leven. 

  • Meer tijd voor uw consulten

  • Geen wachtlijsten meer

  • Patiënten kunnen snel starten met therapie

  • Grotere klanttevredenheid door hoge therapietrouw

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.