Man praat geanimeerd met zijn vrouw in de keuken, een goede start van de ochtend

Goed uitgerust aan de slag met slaapapneu

We begrijpen hoe ingrijpend slaapapneu in iemands leven kan zijn. Daarom willen we het u en uw patiënten tijdens de therapie zo comfortabel mogelijk maken. Van laagdrempelige thuisscreening tot volledig begeleide therapie en persoonlijke health coaching. Alles om te zorgen dat iemand zich minder patiënt voelt. En meer mens.

  • Zorg op maat mogelijk via poli’s, consignatie of huisbezoek

  • Deskundige ondersteuning van onze OSA-zorgcoaches

  • Breed assortiment apparatuur en hulpmiddelen voor slaapapneu

  • Slaapdiagnostiek bij de patiënt thuis mogelijk

  • Uitlezen en monitoren op afstand

Van slaaponderzoek tot starten met (P)OSA-therapie in slechts drie weken

Wij verzorgen op uw verzoek de slaapdiagnostiek bij de patiënt thuis of bij u op de poli. Nadat we uw aanvraag ontvangen hebben, nemen we binnen twee werkdagen contact op met uw patiënt. Al binnen twee weken kan er gestart worden met het slaaponderzoek. We organiseren de aansluiting van de meetapparatuur en verzorgen de instructie. U ontvangt de volgende dag de resultaten van het slaaponderzoek zodat u snel een diagnose kunt stellen. Binnen drie weken kan uw patiënt starten met de therapie.

Materialen en persoonlijke instructies voor positieafhankelijke slaapapneu

Voor positieafhankelijke slaapapneu is de Philips NightBalance een effectieve en comfortabele oplossing. Deze zorgt ervoor dat de patiënt op geleidelijke en vriendelijke manier gewend raakt aan slapen op de zij. Na de aanvraag via ons voorschrijfsysteem kan uw patiënt binnen twee weken starten met een proefplaatsing. Tijdens de proefplaatsing vindt er een intensieve begeleiding plaatst. Met behulp van instructies en twee evaluatiemomenten wordt uw patiënt klaar gemaakt voor de definitieve start van de therapie.
CPAP-Apparatuur

De nieuwste CPAP-apparatuur maakt begeleiding thuis eenvoudig

Ons assortiment CPAP-apparatuur is innovatief, uitgebreid en up-to-date, zodat wij iedere patiënt een oplossing kunnen bieden. Wij leveren standaard CPAP-apparatuur met een ingebouwde GPRS-module. Uw patiënt kan eenvoudig automatisch zijn therapiegegevens delen en via het bijbehorende online uitleesplatform kan de therapieverloop op afstand gemonitord worden. Zo houdt u ook op afstand zicht op de therapieverloop van uw patiënt met slaapapneu. Wilt u meer weten over ons assortiment? Wij staan graag voor u klaar.

Veiligheidsmelding Philips slaapapneu- en beademingsapparatuur

Philips heeft een veiligheidsmelding verzonden met betrekking tot slaapapneu- en beademingsapparaten vanwege gezondheidsrisico's. We houden u graag op de hoogte van de meest recente informatie via mediq.nl.  Bekijk hier het webinar dat we donderdag 24 juni j.l. hebben georganiseerd.
Verpleegkundige legitimeert zich bij de patiënt thuis

Onze zorgcoaches geven uw patiënt een goede start van de therapie

Op de poli of thuis bieden onze (P)OSA-zorgcoaches de patiënt een optimale therapiestart met een praktische instructie, passende materialen en uitgebreide informatie. Na een eerste periode evalueert onze (P)OSA-zorgcoach de therapie samen met de patiënt. U ontvangt vervolgens een heldere rapportage. Ook in de jaren die volgen staan wij met raad en daad klaar voor u en uw patiënt. Mede dankzij onze service kan uw patiënt snel starten met de therapie en kan hij weer energie opdoen voor een beter leven. 

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.