Uw partner voor verneveltherapie

De juiste therapie voor uw patiënt

We bieden longartsen en verpleegkundigen uiteenlopende oplossingen voor verneveltherapie, PEP-producten en verneveltherapie met antibiotica. Als u kiest voor verneveltherapie via Mediq, dan kiest u voor betrouwbaarheid, ervaring en gemak. Ons doel is om uw patiënt zo goed mogelijk te ondersteunen bij de verneveltherapie in zijn of haar eigen omgeving. Als het nodig is geven onze gespecialiseerde verpleegkundigen graag instructies aan huis.
  • Breed assortiment vernevelaars, zodat uw patiënt de juiste zorg krijgt
  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, betekent de volgende dag in huis
  • Verpleegkundige ondersteuning voor u en uw patiënt

Onze gediplomeerde en betrokken verpleegkundigen staan klaar voor uw patiënt

We vinden het belangrijk dat uw patiënt zich vertrouwd voelt met de apparatuur. Daarom geven we uw patiënt een duidelijke uitleg voor het gebruik van het vernevelapparaat. Heeft u of uw patiënt vragen? De medewerkers van onze gespecialiseerde klantenservice helpen u graag verder. Voor noodgevallen zijn we 24 uur per dag bereikbaar via onze klantenservice

We hebben een breed assortiment van vernevelaars

De vernevelaars die wij leveren hebben een hoge kwaliteit en zijn erg gebruiksvriendelijk. De vernevelaars in ons assortiment zijn compact en sommige vernevelaars hebben een accu voor mobiel gebruik. Wij leveren verschillende type vernevelaars bijpassend bij de meest optimale therapie.