Mediq verneveltherapie geeft lucht

Ondersteuning bij vernevelen

Verneveltherapie geeft lucht, de vrienden op leeftijd beleven plezier met elkaar

Mediq verneveltherapie ontzorgt met vernevelapparaten, medicatie en persoonlijke aandacht

Als longarts of verpleegkundige wilt u uw patiënten de aandacht geven die ze nodig hebben voor een goede en zo aangenaam mogelijke behandeling. Hoe fijn is het als u hierbij ten volle ondersteund kunt worden? Mediq Verneveltherapie geeft u lucht in uw dagelijkse praktijk en wij ontzorgen uw patiënten met onze complete en persoonlijke dienst.

  • Vernevelaars voor elke indicatie

  • Verpleegkundige ondersteuning thuis

  • Instructievideo's voor gebruik en onderhoud

  • Eén partij voor medicatie, apparatuur en toebehoren

  • Snel starten en hoge therapietrouw

Ontdek het ontzorgende effect van verneveltherapie via Mediq

Bij Mediq geloven we in de kracht van een goede en snelle therapiestart. We bieden uiteenlopende oplossingen voor verneveltherapie, PEP-producten en verneveltherapie met antibiotica. Wanneer u vóór 15.00 uur bij ons aanvraagt, krijgt uw patiënt de volgende dag al de vernevelaar, alle toebehoren, eventuele medicatie én de persoonlijke instructie thuis. Zo kunnen uw patiënt en onze verpleegkundige direct aan de slag en doen we alles om vanaf dag één toe te werken naar een hoge therapietrouw.
  • Eenvoudig voorschrijven via het Mediq voorschrijfsysteem
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, betekent de volgende dag in huis
  • 24/7 bereikbaar voor hulpvragen

Een vernevelaar voor elke indicatie, ook met medicatie

Mediq heeft een breed aanbod gebruiksvriendelijke en hoogkwalitatieve vernevelapparaten, toebehoren en vernevelen met medicatie voor chronische luchtwegaandoeningen en acute longinfectieziekten. De vernevelaars in ons assortiment zijn compact en sommige vernevelaars hebben een accu voor mobiel gebruik. Wij leveren verschillende type vernevelaars bijpassend bij de meest optimale therapie. Is de behoefte net even anders dan ons standaard-assortiment? Dan denken we graag met u mee. Zo is er altijd een passende oplossing voor elke patiënt.

Thuis vernevelen met verpleegkundige ondersteuning

Uw patiënt krijgt ook thuis de persoonlijke aandacht die nodig is voor een goede start en een veilige voortgang van de verneveltherapie. Onze BIG-geregistreerde verpleegkundigen komen graag langs voor een heldere instructie en om uw patiënt in de eigen omgeving vertrouwd te maken met de apparatuur. Dit draagt bij aan een betere therapiebeleving, therapietrouw en zelfredzaamheid.

Vrouw neemt pakket aan van de bezorger in deuropening

Eén partij voor medicatie, vernevelapparatuur en toebehoren

Alle producten, toebehoren en eventuele medicatie worden in één keer geleverd, vanuit Mediq of vanuit het ziekenhuis. Hierdoor is de belasting minimaal en hebben u en uw patiënt slechts één aanspreekpunt voor alle vragen en wensen. En omdat Mediq contracten heeft met alle zorgverzekeraars, heeft de patiënt ook geen omkijken naar de vergoedingen. Ook dat regelt Mediq.