Uw partner voor slijm uitzuigen bij de patiënt thuis

oma en kleindochter knuffelen elkaar in de keuken

Met vertrouwen thuis slijm uitzuigen

Luchtwegaandoeningen hebben een grote invloed op het dagelijks leven van uw patiënt. Als arts ziet u allerlei verschillende aandoeningen in uw praktijk of ziekenhuis. Van kinderen die een tracheacanule nodig hebben tot volwassenen die veel slijm in de luchtwegen hebben na een ingrijpende kno-operatie. Voor al deze mensen geldt dat zij veel baat kunnen hebben bij slijmuitzuiging en een uitzuigapparaat thuis.

  • Verpleegkundige ondersteuning thuis

  • Eén partij voor medicatie, apparatuur en toebehoren

  • Snel starten en hoge therapietrouw

We helpen uw patiënt snel op weg

Als arts wilt u uw patiënt zo snel en goed mogelijk helpen, zodat iemand zich minder patiënt voelt. En meer mens. Mediq ondersteunt u hierbij. In een paar stappen zorgen we ervoor dat uw patiënt zo zelfstandig mogelijk kan blijven functioneren en thuis zelf slijm uit kan zuigen.

1. U schrijft slijmuitzuiging gemakkelijk online voor via luchtwegzorg.mediq.nl.
2. Mediq neemt contact op met uw patiënt en stemt de levering van uitzuigapparatuur en toebehoren met de patiënt af.
3. Onze ervaren verpleegkundige bezoekt uw patiënt de volgende dag thuis.
4. Uw patiënt krijgt in de thuisomgeving uitleg over het uitzuigapparaat van onze verpleegkundige. Er is ruim voldoende tijd voor het stellen van vragen. Zodat de patiënt of verzorger zich comfortabel voelt om de apparatuur zelfstandig te gebruiken en kan starten met slijm uitzuigen.
5. Herhaalbestellingen kan de patiënt of verzorger zelf online plaatsen via mijnmediq.nl.

Onze verpleegkundige volgt uw advies op en zijn er bijzonderheden? Dan nemen we contact met u op. Vanaf het moment dat u uw patiënt aan ons overdraagt, heeft u geen omkijken meer naar het regelen van apparatuur en de uitleg ervan. Dat nemen wij voor u uit handen. Ook tussentijds en bij noodgevallen staan wij 24/7 voor uw patiënt klaar. Zodat u tijd overhoudt voor andere patiënten.

U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring 

  • Alle zorg via één partij
  • Apparatuur en verpleegkundige zorg op werkdagen voor 16.00 uur aangevraagd, de volgende dag in huis
  • Uitleg en ondersteuning van onze ervaren verpleegkundigen voor uw patiënt. Ook tussentijds
  • Uw patiënt is zelfredzaam in de thuisomgeving
  • Altijd voldoende voorraad in huis, want uw patiënt kan zelf op tijd herhaalbestellingen doen
Mediq heeft al vele jaren ervaring met het ondersteunen van patiënten, het leveren van slijmuitzuigapparatuur en alle toebehoren. Onze dienstverlening is snel en professioneel en ons assortiment is breed. We leveren uitzuigapparatuur, accessoires en disposables bij uw patiënt thuis. Alle zorgverzekeraars vergoeden de kosten van slijm uitzuigen via Mediq.