Medische speciaalzaak

Er zijn veel medische speciaalzaken in Nederland. Maar of u nu op zoek bent naar een medisch speciaalzaak in Leeuwarden of in Limburg, bij Mediq kunt u 24/7 terecht voor al uw medische hulpmiddelen. Wij zijn een online leverancier van medische hulpmiddelen die samenwerkt met zowel patiënten als zorgverleners. Betrokken en deskundig: samen zorgen we ervoor dat mensen met een chronische aandoening of ernstige ziekte geholpen worden – zonder gedoe. Stap direct over.

Online medische speciaalzaak voor patiënten

Wanneer u een chronische aandoening of ernstige ziekte heeft, gebruikt u mogelijk medische hulpmiddelen. Deze kunt u op recept bestellen bij een medisch speciaalzaak zoals Mediq. Wij zijn een medisch speciaalzaak met incontinentie, diabetes, luchtwegproblemen, stomazorg, infuuszorg en medische voeding als aandachtsgebieden. In tegenstelling tot winkels met vaste openingstijden vindt u deze medische speciaalzaak niet in Haarlem of ’s Hertogenbosch, maar online. Op voorschrift van uw arts bestelt u uw medische hulpmiddelen wanneer het u uitkomt.


Online medisch speciaalzaak voor zorgverleners

Als zorgverlener wilt u het beste voor uw patiënten. Net als alle medische speciaalzaken in Nederland voldoet Mediq aan alle kwaliteitseisen. Bovendien kunt u 24/7 gebruikmaken van ons eenvoudige online voorschrijfsysteem om medische hulpmiddelen voor uw patiënten te bestellen. Als medische speciaalzaak verkopen wij niet alleen medische hulpmiddelen, maar helpen we bovendien met deskundig advies en professionele trainingen voor zorgmedewerkers en patiënten.


Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Zoekt u een betrouwbare medische speciaalzaak? Zoek dan niet verder. Mediq heeft contracten met alle zorgverzekeraars, zodat u zeker bent dat uw hulpmiddelen worden vergoed. Patiënten en artsen kunnen hier 24/7 terecht bij een professionele medisch speciaalzaak voor onder andere incontinentie, diabetes, luchtwegproblemen, stomazorg, infuuszorg en medische voeding. Zo zorgen we samen voor een positieve bijdrage aan het leven van mensen met ernstige ziektes en/of chronische aandoeningen. Steeds meer zorgverzekeraars, waaronder het Zilveren Kruis, veranderen vanaf 2021 hun beleid voor de uitgifte van medische hulpmiddelen.