Vader en zoon in keuken zijn gerustgesteld omdat ze klant zijn bij Mediq

Verzekerd bij CZ? U kunt bij ons terecht

Als u gebruik maakt van diabetesmaterialen, wilt u zeker weten dat het goed geregeld is. Mediq heeft voor diabeteszorg in 2023 overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Voor CZ verzekerden waarvan de huidige zorgaanbieder in 2023 geen contract heeft voor diabeteshulpmiddelen bieden wij een speciale overstapservice. Wij bezorgen thuis, regelen de vergoeding en helpen bij al uw vragen.

Waarom u voor Mediq kiest 

Mediq ondersteunt mensen met diabetes in hun dagelijks leven met praktische tips of bijvoorbeeld eenvoudige leefstijlaanpassingen om zo prettig mogelijk te kunnen leven. Bij Mediq hebben we contracten met alle zorgverzekeraars. Met onze automatische kwartaalservice hoeft u niet meer na te denken over uw bestelling. En op onze website vind u altijd een antwoord op al uw vragen over bijvoorbeeld insulinepompen of sensortherapie. Waar u ook bent.  

  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

  • Eén online omgeving voor uw zorgproducten

  • Alle zorgverzekeraars vergoeden onze diabeteshulpmiddelen

Bekijk onze video

 

Alles wat u nodig heeft 

Mensen met diabetes kunnen niet zonder hun hulpmiddelen. Er zijn allerlei verschillende therapievormen die kunnen worden ingezet. Ook voor u is er altijd een passende oplossing. Samen met uw diabetesbehandelaar kijkt u wat er het best bij u past. We hebben een compleet assortiment. Binnen uw eigen online Mijn Mediq-omgeving kunt u altijd terecht om uw bestelling te plaatsen.

Onze medewerkers zijn er voor u 

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via 088 - 888 94 50. De deskundige medewerkers van onze klantenservice staan u graag te woord. 

Mediq heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars

Mediq heeft voor diabeteshulpmiddelen contracten met alle zorgverzekeraars, inclusief CZ. Dit heeft als voordeel dat we de kosten van de materialen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar mogen declareren. Hier heeft u zelf dus geen omkijken naar en dat is wel zo prettig. Wel is bij uw eerste bestelling een machtiging van uw behandelend arts of diabetesverpleegkundige nodig. De basisverzekering vergoedt de meeste medische hulpmiddelen (buiten het wettelijk verplichte eigen risico). Voor producten die de zorgverzekeraar niet vergoedt, ontvangt u van ons een rekening. Dit zal altijd duidelijk worden aangegeven door de medewerker van de klantenservice of binnen uw online Mijn Mediq-omgeving. 

Veelgestelde vragen

Hoe word ik klant bij Mediq?

Meestal meldt uw huisarts of behandelaar u bij ons aan. Die stuurt ons een machtiging of autorisatie, waardoor we weten wat u nodig hebt. Kort na uw afspraak met uw zorgprofessional ontvangt u van ons een e-mail met een link waarmee u uw account kunt activeren. U kunt u ook zelf aanmelden als klant. Om uw declaraties voor u te kunnen afhandelen, vragen we u om de machtiging of autorisatie van uw huisarts of behandelaar. Als we uw gegevens hebben ontvangen, nemen we contact met u op.

Waarom kiezen voor Mediq?

Wij zijn er om u te helpen het uiterste uit uw leven te halen. Dit doen we onder andere door ervoor te zorgen dat u snel de juiste medische hulpmiddelen in huis hebt. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen denken met u en uw behandelaar mee over de beste oplossing voor uw situatie. En we handelen de declaratie voor u af met uw zorgverzekeraar.

Heb ik een Mijn Mediq-account nodig om te bestellen?

Ja, als klant van Mediq kunt u met een account voor Mijn Mediq online bestellingen plaatsen. De gegevens die u in Mijn Mediq invoert, gebruiken we om u over uw bestelling te informeren, om u te helpen als u vragen hebt en om declaraties voor u af te handelen. Bent u nog geen klant bij ons? Vul dan uw gegevens in om klant te worden. Daarna krijgt u een account voor Mijn Mediq.

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?

In Mijn Mediq kunt u het bezorgadres per bestelling aanpassen. Ook kunt u kiezen voor bezorging bij een PostNL-afhaallocatie bij u in de buurt. Hier kunt u uw pakket (laten) ophalen op het moment dat u het beste uitkomt.

Kan ik een e-mail ontvangen over de levering van mijn bestelling?

Ja dat kan. Als uw e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt u een dag voor levering een bericht met het tijdsvak waarbinnen de bestelling wordt bezorgd.