Het juiste stomamateriaal voor u

Zorgprofessional knipt een stomaplak

Mediq biedt verschillende hulpmiddelen

Van traditionele opvangmaterialen tot een breed aanbod aan accessoires en speciale hulpmiddelen. Wat u ook nodig heeft, er is altijd een passende oplossing beschikbaar. 

Vrouw met stoma voor de spiegel

Een stoma mag uw leven niet ontregelen

Een stoma aanleggen is een ingrijpende gebeurtenis die uw leven aanzienlijk verandert. Mediq staat voor u klaar met deskundige kennis. In ons Stoma Kenniscentrum vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Opvangmaterialen

Opvangmaterialen voor colostoma’s, ileostoma’s en urostoma’s zijn er in verschillende soorten en uitvoeringen. Uw stomaverpleegkundige kiest in overleg met u welke opvangmaterialen voor u de beste oplossing zijn. Welke keuze u samen maakt hangt af van factoren zoals het soort stoma, de plaats ervan en uw materiaalvoorkeur. In ons assortiment aan opvangmaterialen hebben we eendelige of tweedelige opvangsystemen, huidplaten en opvangzakjes.

Speciale hulpmiddelen

We hebben ook een assortiment van speciale hulpmiddelen bij stomazorg. Zoals:
  • Steunbandages en steunbroeken
  • Locus broekbandafhouders
  • Stomacaps
  • Gore-Tex filtermembraam
  • Opvulmiddelen
Vader en zoon in keuken zijn gerustgesteld omdat ze klant zijn bij Mediq

Uw hulpmiddelen, onze zorg

Als u gebruik maakt van stomamaterialen, wilt u zeker weten dat het goed geregeld is. Kies daarom voor Mediq. Wij bezorgen thuis, regelen de vergoeding en helpen bij al uw vragen. Wilt u klant worden? Wij verwelkomen u graag!

Wilt u persoonlijke informatie over uw stomahulpmiddelen?

Onze klantenservicemedewerkers vertellen u graag meer.