Slim in logistiek 

Het juiste product op de juiste plaats

zorg is volop in beweging. Door ontwikkelingen als kleinschalig wonen, ketensamenwerking en ziekenhuisverplaatste zorg worden eigen magazijnen kleiner of verdwijnen ze zelfs. Hoe gaat uw instelling hier zo goed en kostenefficiënt mogelijk mee om? Dit vereist logistiek maatwerk.

Van centrale levering tot bezorging op de kamer

Wij helpen u graag met een breed aanbod aan logistieke oplossingen. Van vaste afleverdagen, bezorging op pallet, in rolcontainer of kleinverpakking, tot bezorging aan de deur van uw instelling of praktijk of zelfs op afdelings- of bewonersniveau. Ook zetten we ons in om het aantal levermomenten terug te brengen. Dat doen we bijvoorbeeld door slim samen te werken met uw andere leveranciers. En door uw bestellingen te bundelen.

Wilt u meer weten over onze logistieke dienstverlening?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Logistiek van de toekomst

Nadat u een order heeft geplaatst wordt uw order direct doorgezet naar ons fulfillment center in Bleiswijk. Hier wordt uw bestelling volledig automatisch verwerkt. Ons fulfillment center voldoet aan alle moderne eisen en de laatste wet- en regelgeving. Door zonnepanelen is het gebouw grotendeels zelfvoorzienend op het gebied van energie. Het is optimaal geïsoleerd en voorzien van energiezuinige led-verlichting.


Groener transport

We passen onze verpakking aan op de grootte van uw bestelling. Hierdoor kunnen we onze rolcontainers, pallets en de vrachtwagens nog efficiënter indelen. Voor de bezorging van kleine orders werken we samen met PostNL. Door de vele PostNL-locaties en bezorgauto’s beperken we het aantal kilometers dat een pakket aflegt voordat het bij u wordt afgegeven. Jan de Rijk Logistics bezorgt de bestellingen met grotere volumes. Door met vaste afleverdagen te werken, kunnen we de bezorgroute slim indelen en het aantal kilometers beperken.