Aanvraagformulieren

Medische voeding aanvragen

U kunt medische voeding online aanvragen. Of u kunt de onderstaande formulieren gebruiken. In verband met regelgeving vragen we u om het originele formulier helemaal in te vullen en ondertekend aan ons toe te sturen. Voor het aanvragen van bepaalde medicatie kunt u ook uw eigen receptformulier gebruiken.

Dieetpreparaten

Sondevoeding

We maken een afspraak over de levering

Hebben we de aanvraag ontvangen? Dan overleggen we met u en uw patiënt wanneer we de materialen, toebehoren en eventuele verpleegkundige ondersteuning en medicatie leveren. We werken hierbij intensief samen met specialisten en thuiszorgorganisaties.

Wij leveren vaak al de volgende werkdag

Vraagt u de materialen op werkdagen voor 17.00 uur aan? Dan heeft uw patiënt deze de volgende dag in huis. Uw patiënt kan de bestelling volgen via track & trace op onze website. De logistieke dienst levert de materialen, toebehoren en eventuele medicatie aan huis. Als het nodig is zelfs tot in de woonkamer of keuken. De chauffeurs zijn gespecialiseerd in het leveren van medische producten. Een spoedlevering aanvragen is ook mogelijk. Wij leveren dan binnen vier uur. De kosten voor een dergelijke levering zijn hoger. Om de zorg betaalbaar te houden, vragen wij u om hier alleen in echte spoedsituaties gebruik van te maken.

Zowel u als uw patiënt kan de hulpmiddelen en toebehoren nabestellen

Dit kan telefonisch, via het voorschrijfsysteem en via de webshop. Voor patiënten die langdurig materialen of therapie nodig hebben, is er de Herhaalservice. Via deze service leveren wij periodiek dezelfde bestelling op elk gewenst moment en adres. Zo wordt nabestellen overbodig.