Herhaalservice

Uw hulpmiddelen altijd op tijd in huis

Met een chronische aandoening heeft u al genoeg aan uw hoofd. En alsof dat nog niet genoeg is, mag u niet vergeten om uw hulpmiddelen en eventuele medicatie op tijd te bestellen. Daarom bieden wij u een oplossing: onze Herhaalservice. 

Hoe werkt de Herhaalservice?

Als u zich aanmeldt voor de Herhaalservice ontvangt u uw medische hulpmiddelen periodiek in een totaalpakket bij u thuis. U hoeft zelf nergens meer aan te denken. Twee weken voor de levering ontvangt u een herinneringsmail met uw bestelling.

Wilt u zich aanmelden voor de Herhaalservice? Onze klantenservice regelt het graag voor u.


De Insuline Kwartaalservice voor mensen met diabetes

Met diabetes heeft u veel aan uw hoofd. Naast het dagelijks managen van uw diabetes, mag u niet vergeten uw diabeteshulpmiddelen, insuline en herhaalmedicatie op tijd te bestellen. Daarom hebben we voor u de oplossing: de Insuline Kwartaalservice, ook met herhaalmedicatie. De herhaalmedicatie van uw gezin kan ook in de service opgenomen worden. U ontvangt dan automatisch ieder kwartaal uw hulpmiddelen, insuline en herhaalmedicatie. Twee weken voor levering ontvangt u een herinneringsmail met uw bestelling.

Zo werkt de Kwartaalservice:

Wilt u zich aanmelden voor de Insuline Kwartaalservice? Onze klantenservice regelt het graag voor u.


Wilt u iets aanpassen in uw automatische levering?

Dan kunt u dat uiterlijk twee werkdagen voor levering doorgeven aan onze klantenservice. We passen uw bestelling dan voor u aan. Op de dag van levering ontvangt u van ons een sms-bericht waarin we aangeven wanneer de bezorger bij u op de stoep staat.